Tag de flotteste billeder af dine prydbuske

Del dette:

Naturen giver dig mange taknemmelige motiver at fotografere. Uanset om du tager et billede af en dyr eller en plante, om du tager billedet langt væk fra eller helt tæt på, om du tager et farvebillede eller et i sort/hvid, så kan du altid være sikker på, at du får et knaldgodt billede i kassen.

Bare gå en tur ud i din egen have på et hvilket som helst tidspunkt af året, og du vil kunne finde motiver alle vegne. At gå på fotojagt i naturen er en skøn hobby, og du kan være sikker på at få nogle gode og klare skud.

Planter som motiv

Det er ikke svært at tage et godt billede af en plante. Dels vil det naturlige lys udenfor give dig den helt rette belysning, og dels så er planter altså taknemmelige motiver. Tager du mange billeder af planter, så vil du naturligvis blive endnu bedre til det, og kvaliteten af dine billeder vil øges med din erfaring.

Det kan både være små og store blomster, en grangren eller et vissent blad. Leg lidt med farver, lys, filtre og afstande, og du vil kunne lave de smukkeste kunstværker.

Dit motiv kan også for eksempel være en prydbusk, som du kan eksperimentere med. Sådan en er smuk hele året rundt, og du kunne måske lave en hel serie, hvor du fotograferer den fra den samme vinkel en gang om måneden. Det kan blive til en helt serie af billeder, eller det kan blive til en lille film.

Prydbuske er flotte motiver

En prydbusk er en busk, der får blomster. Dem findes der flere smukke sorter af. Du kan for eksempel se nogle meget fotogene prydbuske her, hvor nogle af de mest populære sorter omtales. Her kan du i øvrigt også se nogle virkelig vellykkede billeder af de omtalte prydbuske.

Du kan på samme måde tage nogle billeder af dine egne prydbuske, eller du kan lade dig inspirere af de omtalte buske til at sætte nogle af dem i din egen have. Det er altid godt at få noget nyt liv til haven. En prydbusk kan godt blive ret stor og dermed dominerende i en have. Derfor bør du sætte den på et sted, hvor den kan have god plads til brede sig.

Dem kan du jo passende lade dig inspirere af, og ud fra dem kan du lave dine egne billeder, som du tvister på din egen kreative måde.

Lav din egen fotokunst

Fotokunst kan være mange ting. Det kan enten være et helt naturligt billede, eller det kan være manipuleret, forstørret mange gange eller beskåret. Du kan også lave en foto-collage eller i det hele taget gøre, hvad du vil med dine billeder.

Det kan der kommer noget meget spændende ud af. Du kan eksperimentere, indtil du finder din egen vinkel på et billede. Fotokunst kan se ud på mange forskellige måder. Vil du gerne arbejde med det, så venter der dig mange spændende stunder, hvor du arbejder med din unikke kunst.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *