Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Del dette:

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit hjem skal sælges. De billeder, du tager af din ejendom, er nemlig afgørende for et godt salg. Potentielle boligkøbere tjekker nemlig hundredvis af billeder af forskellige boliger hver dag, og dét kan være at det er billedet af netop din bolig, der gør forskellen.

 

Et hussalg starter altså ved de perfekte billeder af dit hjem, derfor finder du en vejledning til, hvordan du tager det perfekte billede nedenfor og ellers kan realmæglerne give dig yderligere hjælp. Kontakt dem her https://www.realmaeglerne.dk/616.

 

Brug et digitalt kamera

Selvom kvaliteten af de billeder, du kan tage med din smartphone i dag, er fantastisk, så er et digitalt kamera af høj kvalitet stadig ikke til at erstatte. Hvis du ikke selv har et, så overvej om det er muligt at låne et fra en ven eller et familiemedlem.

 

Et digitalt kamera giver dig muligheden for at tage meget skarpere og klarere billeder, som din ejendomsmægler i Haslev eksempelvis kan poste på deres hjemmeside. Chancen for at tage de perfekte billeder af dit hjem, er altså meget større med et digitalt kamera.

 

Husk det natulige lys

Brug af naturligt lys på den rigtige måde vil gøre en væsentlig forskel for dit hjems visuelle fremtoning. Det hjælper med at opbygge indtrykket af et let, luftigt rum ved at åbne alle persienner og gardiner, så lyset har mulighed for at strømme ind. Fjern derfor tunge gardiner og tag billeder af dit hjem på den lyseste tid på dagen.

 

Hvis det stadig føles en smule mørkt, så tænd alt lys og brug måske blitz, hvis du kan få det til at fungere.

 

Tag billeder med den rette vinkel

Når realmæglerne i Næstved skal vise boliger frem på deres hjemmeside, handler det om at vise så meget den enkelte ejendom frem, som overhovedet muligt. Dette betyder dog ikke at du skal tage hundredvis af billeder af hvert rum i alle vinkler.

 

Sørg i stedte for at finde den rette vinkel, hvor du får så meget med af rummet, som overhovedet muligt. Du skal stræbe efter at inkludere tre vægge i hvert fotografi for at tilbyde noget billeddybde. Dette betyder også, at døråbningen eller hjørnet af rummet er det perfekte sted at tage dine billeder fra.

 

Ryd op og vis den bolig fra den bedste side

Når du skal sælge dit hjem, er det at fortrække, at der er så få personlige ejendele som muligt. Brug derfor gerne tid på at fjerne de møbler, der får rummet til at virke småt, og den rod, samt de pyntegenstande der kan gøre billederne kaotiske.

 

Billederne skal gerne vise dit hjem fra en positiv side, så de mange køleskabsmagneter hjælper ikke på salget af dit hjem. Gør hvad du kan for at dit hjem ikke virker luftigt og ikke trangt, uden personlige ejendele, så potentielle købere nemmere kan se sig selv være boende.

Gør rent – det gør en forskel

Afhængigt af hvor gammel dit hjem er, samt hvor lang tid du har boet der, så vil det altså have sat sine spor. Derfor er det en rigtig god idé at få en større hovedrengøring, inden du skal have taget din billeder.

 

Det kan eksempelvis være at fliserne på dit badeværelse trænger til noget afkalkning og at vinduerne godt kunne bruge en pudsning, så det er muligt for de potentielle købere at se udsigten, som dit hjem har, samt hvor meget solen egentlig kan oplyse rummene.

 

Find derfor gummihandskerne frem eller tilkald noget rengøringshjælp, som du ved kan tage sig af opgaven og bringe dit hus til nye højder.

 

Tænk på detaljerne

Når du skal tage de perfekte billeder, er det vigtigt at, du har tænkt på hver eneste detalje. Overvej derfor også de refleksioner i spejlet og på bruserdøren, som kan ses på det færdige billede. Ret desuden de billeder der hænger skævt på væggen, så de ikke forstyrrer øjet.

 

Dit hjem skal ligne noget fra et boligkatalog, brug derfor rigelig tid på, at tænke over, hvordan hvert enkelt billede tages, samt hvad der kan ses på det enkelte billeder. Hvert billede har nemlig indflydelse på, hvad en potentiel køber vil tænke om dit hjem, og det er derfor vigtigt, at det er gennemført fra start til slut.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Sådan tager du de bedste salgsbilleder af din bolig

Skal man sælge sin bolig, er det vigtigt at man får vist den rigtigt frem. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *