Skribenter

 • Alexander Leo-Hansen

  Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.
 • Christian Sodemann

  Christian Sodemann er stifter og ejer af Evermart.dk der sælger et bredt udvalg af forbruger elektronik til private og erhverv. Christian er iværksætter, og e-handels nørd, men ved siden af sin egen virksomhed, læser han erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet. Udover sit arbejde elsker Christian at stå på ski, og kunne ikke forestille sig at tage en tur ned af bjerget uden et GoPro på hovedet til at fange de store øjeblikke.
 • Halfdan Timm

  Halfdan Timm studerer jura på Aarhus Universitet og er stifter af JUF.dk, hvor danske private og virksomheder kan sende deres opgave i udbud blandt tilknyttede advokater. Derudover er han en del af virksomheden Salea.dk, hvor konceptet er det samme blot med ejendomsmæglere. Halfdan har tidligere arbejdet på et aarhusiansk advokatkontor som stud.jur. og har erfaring med førelse af ophavsretssager i relation til kopiering af tekst- og tyveri fra egne virksomheder og som konsulent.
 • Henrik Kristensen

  Hejsa - Hedder Henrik og ejer Kameravalg.dk. Har stor interesse inden for kamera verdenen og teknologi generelt, samt nyder at kunne vejlede og hjælpe andre.
 • Jakob Laursen

  Jeg er en fyr på 30 år, som elsker at fotografere. For tiden er jeg meget inde i gadefotografering og fotografere momenter og situationer. Jeg har på det seneste bevæget mig væk fra digital fotografering og gået tilbage til analog fotografering. Derudover har jeg forsøgt at gøre hele processen mere komplet, så jeg er begyndt selv at fremkalde og scanne mine negativer. Personligt mener jeg at film er langt fra død og der er ting som en god gammeldags Kodak Tri-X kan, som digital ikke kan.
 • Markus Lajer Christensen

  Amatørfotograf, Bosat i Ebeltoft. Gør sig inden for Landskab, portræt og street.
 • Morten Kristenson

  Artiklen er skrevet af Morten Kristensen , som blandt andet til daglig driver Cosmos Co. Blandt andet mit site Arganolie-Faq.dk var hårdt ramt af kopiering i andet halvår af 2013. Det medførte flere sagsanlæg, hvoraf de fleste efterfølgende er endt i forlig med retten som mægler. Dog er en sag indtil nu gået hele vejen, og der afventes pt en dom. Morten driver også siden Not-Allowed, der hjælper personer med ophavsretskrænkelser efter princippet "No Cure No Pay"