Om

Del dette:

Hej!

Mit navn er Alexander Leo-Hansen og jeg ejer siden Alexanderleo.dk. Jeg startede siden i 2012-2013, så den har nogle år på bagen. Oprindeligt var det en showcase med alle mine fotografier, men blev hurtigt til en fotoblog, fordi flere af de besøgende spurgte ind til mine teknikker. Jeg begyndte at skrive guides til at tage nogle af mine billeder, og til sidst var det blevet en blog, så jeg fjernede helt mine billeder efter et lille år.

Nu er bloggen blevet en af de største i Danmark, som dagligt får besøg af nybegyndere eller øvede fotografer. Jeg håber du finder hjælp til dine problemstillinger, ellers kan du altid kontakte mig via kontaktformularen, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Hvis du vil følge med i mine andre projekter, kan du se mere på Alexanderleohansen.dk, som er en hjemmeside indholdene mit CV. Nu når jeg er ved at reklamere for mine egne sider, vil jeg også fortælle om min nye online lommeregner, som jeg har lavet til studerende i Danmark. Jeg håber det bliver en stor succes.

Del dette: