torsdag, marts 23, 2023
Forside » Generelt » Sådan tager du billeder af din bil, når den skal sælges

Sådan tager du billeder af din bil, når den skal sælges

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...
Del dette:

Dårlige fotos gør din bil mindre tiltalende for en potentiel køber, forlænger salgsprocessen og fører til kunder, der ikke er helt sikre på, hvad de får. Du behøver ikke at være en ekspertfotograf for at tage de perfekte biler af din bil der skal sælges. Du skal bare vide, hvad du skal fokusere på, og hvornår du skal tage billedet.

 

Følgende tip viser dig, hvordan du fotograferer din bil, så du nemmere kan sælge den og ovenikøbet til flere penge måske.

 

Artiklen er sponsoreret af https://www.ab-auto.dk

 

Mængde og variation

Jo flere forskellige billeder du har på din bils salgsprofil, desto mere sandsynligt er det, at din bil sælger. Uploade derfor et højt antal fotos af din bil, så potentielle købere kan se hvad de kan betale sig til.

 

Der skal gerne være billeder af bilen fra alle vinkler. Dette inkluderer front, bagside, sideprofil og hjul. Drej hjulene let til venstre, så du kan tage et billede af dækkets slidbane. Til sidst skal du åbne hætten og tage et billede af motoren.

 

Inde i bilen skal du sørge for at tage et billede af sæderne og være opmærksom på førersædet, som har tendens til at blive mere slidt. Du skal desuden have nogle gode billeder af stereoanlægget og instrumentbrættet, samt af den eventuelle gearstang.Sørg også for at tage et billede af kilometertælleren, så potentielle købere kan se, at den viste kilometertælling stemmer overens med det, du har sagt i din annonce.

 

Hvis din bil har specielle funktioner (for eksempel hvis den er en cabriolet), skal du vise dem.

 

Være ærlig

Hvis bilen har ufuldkommenheder, skal du ikke prøve at vinkle kameraet væk fra dem. Faktisk skal du tage et billede af eventuelle buler eller ridser på bilen. En køber vil alligevel komme til se bilen i virkeligheden, så kan lige så godt spare alles tid ved at lægge et billede op ad det.

 

Hvis det er en skade som påvirker salget af bilen, så kontakt dit lokale skadecenter her, og se hvad de kan hjælpe med.

 

Brug det rigtige kamera

I disse dage virker det meget bekvemmelig at trække din smartphone op af lommen og bruge den til at tage billeder af din bil. Sjældent bliver billederne dog lige så gode, som hvis du gør brug af et digitalt kamera. Billedet vil være bedre end ethvert taget på en mobiltelefon og derfor vil du også nemmere kunne vise din bil fra sin bedste side, samt sælge den hurtigt og nemt.

 

Det rigtige tidspunkt

Hvor og hvornår du tager dine fotos, kan gøre hele forskellen i dine billeder. Gå ikke i din frokostpause, og tag billeder af bilen på en parkeringsplads. Lyset er for hårdt ved middagstid, og dine fotos vil se udvaskede ud. Tag heller ikke billeder om natten, fordi et kameras flash er en dårlig erstatning for solen.

 

Tidspunktet hvor solen står op, og når den er ved at gå ned, er imidlertid det perfekte tidspunkt at tage billeder af din bil. Billeder taget på dette tidspunkt er mindre tilbøjelige til at blive overeksponeret, og lyset har et varmt udseende, der forbedrer farverne på billedet.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*