Sådan tager du de bedste salgsbilleder af din bolig

Del dette:

Skal man sælge sin bolig, er det vigtigt at man får vist den rigtigt frem. En godt førstehåndsindtryk er altid vigtigt, også i en bolighandel. Derfor er det også nødvendigt, at man får taget de helt rigtige billeder. Billederne kommer i sidste ende til at være det blikfang, der lokker interesserede købere til. Muligvis også købere, der vil byde mere end forventet.

Selvom alle i år 2020 kan tage kvalitetsmæssigt gode billeder med deres smartphone, så kan der alligevel være gode råd på vejen til, hvordan man tager de bedste salgsbilleder af sin bolig. De kommer her.

1. Gør rent

Verdens mest notorisk irriterende opgave er desværre en nødvendighed, når der skal tages gode salgsbilleder. I og med at en evt. køber naturligvis IKKE køber dit roderi eller snavs, så ønsker vedkommende næppe heller at se det. Ryd derfor op, og gør lejligheden ren og indbydelig at kigge på.

Det betyder selvfølgelig ikke, at dine ting ikke er velkomne på billederne. Tværtimod kan en pænt indrettet bolig ofte have en god effekt i boligsalget. Prøv derfor at lade dine ting optræde på den mest indbydende og præsentable måde. Det kan sagtens være det, der afføder et hurtigt salg.

2. Fremhæv rummet

Alle hjem bærer præg af dets beboere. Og netop dette kan også virke inspirerende og tiltrækkende i en bolighandel.

Dog skal man hele tiden holde sig for øje, at en køber skal kunne se boligen for sig. Det er derfor vigtigt, at alle dele af boligen vises i så høj grad som muligt. Lad gerne billederne vise, hvor højt der er til loftet, hvor bredt og hvor lyst rummet er. Er det et rum med flere vinduer, bør du tage billeder ved forskellige niveauer af belysning.

Der er ingen, der siger at det skal være nemt at få de bedste billeder af boligen. Heldigvis er der professionelle, der kan hjælpe dig med både billederne og formaliteterne. Siesbye Kapsch er ejendomsmægler i København og kan hjælpe dig med at få taget de helt rigtige billeder af din bolig.

3. Vær kreativ

Billeder kan tages med dyre kameraer, af dyre fotografer, i dyre lejligheder, uden at det afføder nogle bud. Det handler i høj grad om at man ikke får taget billeder, som nødvendigvis taler til folk.
Hvis du gerne vil se, hvordan nogle af landets dyreste lejligheder og huse bliver illustreret på boligmarkedet, så se de mest eksklusive boliger i København her.

Lad gerne dine ideer komme til orde, når du tager dine billeder. Vær professionel, men stadig gerne original.
Sælger du boligen via en ejendomsmægler, vil du som regel have mulighed for også at dele video af din bolig. Det kan for mange være nemmere at arbejde med, og kan nemt give din bolig en visuel dybde.

Det er vigtigt med gode salgsbilleder af sin ejendom. Og med de rette tricks er du nu helt klar til at vise markedet, hvordan din bolig ser ud. Held og lykke.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *