Sådan tager du ejendomsbilleder som sælger din bolig på rekordtid

Del dette:

Folk er blevet vante til perfekte billeder. Det betyder, at det er meget svært at sælge sin bolig, hvis billederne ikke er perfekte. Hvis du står og skal sælge din bolig, kan du relativt let tage smukke billeder af din bolig ved at lære grundelementerne i et godt billede. Hvis du gerne vil lære at tage et perfekt boligbillede så læs med.

Perfekt lys er vejen til det perfekte billede

Der er mange rum i et hus, som ikke har perfekt naturligt lys til et billede. Hvis du skal tage et billede af et rum der er mørkt, hvor der kommer lys ind af et vindue eller et andet rum, kan du få rummet til at fremstå lysere ved brug af en ekstra blitz. Måden du lyser rummet korrekt op med blitzen er ved at pege blitzen op mod loftet, hvilket får rummet til at lyse op, uden at give et unaturligt lys.

Indretningen i rummet skal fortælle historien

Folk beslutter sig for at købe ud fra hvad de føler. Derfor er det vigtigt at dit billede skaber en stemning og en følelse hos personen der ser billedet. I et rum gøres dette ved indretningen og de objekter du har med i billedet. Hvis du f.eks. skal fortælle en historie om et godt kontor ud fra et billede, er det først og fremmest vigtigt at du bestemmer dig hvilken stemning og følelse du vil skabe. De fleste vil gerne have succes med arbejde, være produktive og føle sig godt tilpas. Måden du skaber disse stemninger i rummet er at indrette rummet med møbler at en højere kvalitet. Et mere massivt træbord med en høj sort læderstol giver et bedre billede end en billig klapstol med et lille plastik bord. For at dit billede skiller sig ud er det også vigtigt at have et øje for detaljerne. Prøv derfor at søg på flot bordlampe, computertaske læder, flot computer setup, eller andre mindre ting der kan være med til at skille dit billede ud fra resten.

Kameravinklen gør en stor forskel

Hovedreglen for placeringen af kameraet når du skal tage billede af et rum er at du skal zoome helt ud.

Hvis du gerne vil have det bedst mulige billede af hele rummet, skal du bruge en linse med en brændvidde på mellem 16 mm – 24 mm.

Et ekstra trick hvis du vil fremhæve visse elementer er, at hvis du tager kameraet tættere på et objekt vil det virke større. Du kan derfor med fordel tage kameraet tættere på objekter du gerne vil fremhæve. Dette kan i private hjem være at man gerne vil fremhæve størrelsen af en swimmingpool og derfor har kameraet tættere på overfladen af vandet.

Lad dine gode billeder sælge huset for dig, så du kan komme videre

Denne guide til at tage smukke professionelle billeder skulle gerne føre til at din ejendom bliver solgt på rekordtid. Når beskeden fra køberen du har siddet og drømt om lander i din indbakke, er det vigtigt at du håndterer salgsprocessen korrekt. Her kan det være en god ide at få en boligadvokat til at tage dig i hånden, så det bliver en god oplevelse for dig. Hvis du har gjort dit arbejde godt med billederne og skal bruge en boligadvokat kan du finde en på erfaren-boligadvokat.dk.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Få økonomisk overskud ved at låne penge nu og her

Har du brug for et ekstra tilskud til renoveringsprojektet, indskuddet til lejligheden eller blot til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *