mandag, januar 30, 2023
Forside » Fotoguides » Sæt en advokat til at føre sag for dine stjålne billeder

Sæt en advokat til at føre sag for dine stjålne billeder

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Del dette:

Fotografiapparater er et remedie der er behændigt til at dokumentere de fleste af livets forhold. Derfor er fotografier, som middel til at ihukomme forskellige scenarier, ofte højt skattet. Fotografier kan af denne grund heller ikke anses for harmløse. De er kilder til ofte meget følsom dokumentation. Dette værende af offentlig, eller privat art. Hvad skal du gøre, når du udsættes for svig i denne henseende? Du kan være bedst tjent med at søge den rette juridiske hjælp.

Hvordan den rette advokathjælp kan tjene din sag

Dersom du udsættes for tyveri i den ene eller den anden henseende, er det vigtigt at du søger den rette hjælp. Advokater er efterhånden blevet en faggruppe, der som mange andre specialiserer sig inden for forskellige former for kriminalitet. Er det tale om skattesvig eller dokumentfalsk, rettes der henvendelse til dem, der har erfaring hermed. At dine billeder stjæles kan være genstand for uensartede motiver. Dog er det væsentlig ved billeder, såsom al anden personlig dokumentation, at de kan misbruges. De kan anvendes til forskellige former for forfalskning, som en trussel mod ens juridiske person.

Alle borgere, fra vugge til grav, er i juraen defineret som juridiske person derved, at de først og fremmest er rettighedsindehavere. Enhver borger er via sit CPR- nummer, sit pas og deslige, en person der kan kræve at noget ydes én, samt at der er visse ting, som skal holdes væk fra én. Fotografier, og især dem der dokumenterer noget om personen selv, er oplysninger som angår personen, som juridisk person. For hvis billeder deles, forfalskes eller anvendes i dit navn, kan du risikere at stå til ansvar. Dette gør den rette hjælp i disse sammenhænge desto mere væsentlig. 

Hvor du kan hente hjælp til tyverisager involverende mulig ejendomskriminalitet

Hos https://www.juf.dk/kan du rådføre dig hos specialister inden for området, og gardere dig i forhiold til at have rekvireret den bedst mulige assistance. Ejendomskriminalitet, om det angår fotografier eller papirdokumentation, er noget af det mest ømtålelige, for alle personer. Kæmpemæssig skadeforvoldelse kan forekomme ved at ens oplysninger deles uden ens samtykke. Det er derfor ingen let sag, at lade andre folk komme i besiddelse af ens ejendele. Fotografier kan i kriminelt durkdrevne hænder anvendes på måder, som ofrene slet ikke kan forestille sig. Tag derfor ikke noget for givet, og søg den rette hjælp omgående og med stor omhu hvis du udsættes for denne form for kriminalitet. 

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

2 kommentarer

  1. Hej Alexander
    Tak for en fin side med mange gode tips 🙂
    Jeg har lige et spørgsmål i denne kategori som du måske kender svaret på: Jeg holder af at fotografere, og min kone har flere gange malet billeder ud fra mine billeder som hun indimellem udstiller hvilket ikke er et problem, men må hun male et billede ud fra et fotografi vi ikke har taget?
    Håber vi spørgsmål giver mening.

    mvh Flemming

  2. Ja Flemming det må hun gerne. Lidt ligesom coverbands, hvor bands synger andre bands sange. Man må faktisk også ændre folks billeder og bruge dem selv hvis man bare ændre dem tilstrækkeligt nok.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*