Sådan tjener du penge på dine billeder

Del dette:

Vi tager flere billeder end nogensinde. Hvor det før var en større procedure at tage et billede, er det i dag bare et klik væk med sin telefon. Derudover udgør platforme som Facebook, Instagram og Snapchat eksponeringsmuligheder som vi ikke tidligere har set.

På trods af denne udvikling er der dog ikke mange flere, der tjener penge på deres billeder. Det kan du gøre. Læs videre i det der følger og få inspiration til, hvordan du kan tjene penge på dine billeder.

Forudsætninger for at tage gode billeder

For at tjene penge på dine billeder, skal billederne være gode. For at kunne tage gode billeder, skal nogle forudsætninger være opfyldt.

Det duer selvfølgelig ikke i alle sammenhænge, men til en vis grad kan du godt bruge din iPhone til at tage dine billeder. Det kræver dog, at du har sådan en, og den virker optimalt. Hvis den ikke gør det, bør du gå til en iPhone reparation. Det gælder især, hvis skærmen og selvfølgelig kameraet ikke virker.

Derudover bør du også anskaffe dig et rigtigt kamera. Her må du bestemt ikke gå ned på udstyr. Hvis du ikke på stående fod har pengene til det rigtige kamera, bør du finde du undersøge dig frem til det bedste lån for dig.

Tjen penge med gode ejendomsbilleder

Med den digitale udvikling er der opstået gode muligheder for at tjene penge på sin bolig. Det kan du blandt andet gøre ved at udbyde en lejebolig i København eller et værelse på Findroommate eller Airbnb. Du er dog ikke den eneste, der har tænkt den tanke.

Du kan differentiere dig og tage flere penge for din ydelse ved at tage et rigtig godt ejendomsbillede. Ved at tage billedet i den rigtige vinkel og med den rigtige belysning, kan du skabe rigtig god interesse for din bolig.

Tjen penge med billeder af dine ting

Vi kender det alle sammen. Der står en masse ting i kælderen eller loftrummet, som egentlig er en del værd, men som vi bare ikke synes passer til indretningen i vores bolig. I stedet for at sælge tingene, vælger vi bare at lade dem rådne op i opbevaringsrummet. Det er ærgerligt, da der faktisk er mange penge at tjene.

En måde hvorpå du virkelig kan få øget prisen på disse ting er ved at tage nogle gode billeder af dem, når du lægger dem på DBA.dk og andre lignende platforme. Generelt set tager folk simpelthen så dårlige billeder, at du virkelig vil skille dig ud, hvis billederne af dine ting ser flotte og professionelle ud. Med sådanne billeder kan du i hvert fald smide 10-20 procent ekstra oveni i prisen. Hvis du har mange ting, vil det virkelig gøre en forskel.

Bliv sponsoreret

Det er et nyt fænomen, at folk kan blive sponsoreret på Instagram, Snapchat og lignende platforme ved at have mange følgere. For rigtig mange handler det om at se godt ud og være halvnøgen og veltrænet, men rigtig gode billeder kan faktisk også belønnes.

Der er blandt andet en feature på Instagram, der belønner dig ved at eksponere din profil, hvis du tager rigtig gode og kunstneriske billeder. Ved en sådan eksponering vil du opleve en mange gange fordobling af dine følgere, og jo flere følgere desto større sandsynlighed er der for at blive sponsoreret.

Dette kræver dog store fotografikundskaber og har intet at gøre med, hvordan du ser ud. Dejligt befriende, men også svært at eksekvere på. Det er ikke bare noget, du lige kan tillære dig over natten. Det kræver nemlig øvelse og disciplin at blive en god fotograf.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Få økonomisk overskud ved at låne penge nu og her

Har du brug for et ekstra tilskud til renoveringsprojektet, indskuddet til lejligheden eller blot til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *