3 tips til at tjene penge som fotograf, som kan bruges på udstyr

Del dette:

Som fotograf kan det være svært, til tider, at tjene penge. Derfor er det vigtigt at man sparer der hvor man kan, og at man altid er OBS på tilbud. Mange fotografer arbejder selvstændigt, med deres egen virksomhed, hvor det til dels kan være en god mulighed hvis man sparer. Her er 3 tips til at tjene penge som fotograf, som kan bruges til ens udstyr.

Sælg billeder online

For at starte sin virksomhed, kan man sælge sine billeder online. Her kan man reklamere nemt og hurtigt for sin virksomhed, ved eventuelt at lave nogle annoncer, og dele virksomheden på sine sociale medier. Her kan man også let tjene penge, som man kan viderebruge til at købe nyt, og endnu federe udstyr. Ved at fortsætte i denne cirkel, ender man til sidst med noget vildt fedt udstyr, som mange gerne vil betale for, at få taget nogle billeder i. Husk, at spar penge ved altid at kigge efter udsalg og tilbud, når man skal til at købe nyt udstyr.

Fotografere til begivenheder

Nogle gode jobs man kan anskaffe sig selv, er ved at fotografere til begivenheder. De begivenheder kan være fx bryllupper, konfirmationer eller fødselsdage. Specielt i konfirmationssæsonen er der mange der leder efter fotografer, så her er det en god mulighed at slå igennem på. En god ide, er at reklamere for sig selv, så meget man kan, og derved skabe et større forum af kunder. Her kan man jo spare sammen til fedt udstyr, som man kan finde på tilbud!

Undervis andre i at fotografere

Mange unge går og drømmer om at blive fotograf, og der er også mange unge der ikke har så meget erfaring. Derfor er det essentielt at tilbyde, at undervise andre i at fotografere. Her tjener man penge, samtidigt med at man både lærer og erfarer sig selv, og sin elev, på at fotografere. Disse små jobs gør nemlig at man tjener penge, som igen, gør at man kan købe nyt udstyr, samtidigt med at man kan spare penge.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *