Tjen penge på billeder og få råd til nyt udstyr

Del dette:

Mange amatør fotografer tager super flotte billeder, og derefter ligger dem på sin harddisk. Men hvorfor ikke tjene en skilling, eller mange penge ved at sælge dine billeder? Det kan være rigtig nyttigt, da man så kan købe nyt og bedre udstyr for de tjente penge. Men der er utrolig mange, der ikke aner hvordan man sælger sine billeder på nettet. Det vil jeg vise dig nu.

Hvordan sælger man sine billeder?

Man sælger sine billeder på de såkaldte Stock foto sider. Det er sider med utrolig mange billeder, som folk selv har uploadet til siden. På disse sider er der firmaer og private personer, der køber billeder til deres brug. Det kan være til deres kommende reklamer, eller til væggen derhjemme. Det er faktisk lige meget. Det gælder bare om at du får solgt nogle billeder, og du kan tjene penge på dine billeder.

Hvordan foregår det?

Ja nu skal du se. Du opretter en bruger på en af disse sider. Derefter kan du begynde at uploade dine billeder. Folk kan så finde dine billeder via søgninger. Og hvis de kan lide dit billede køber de det. Er det ikke nemt?
Men man bliver ikke rig af at sælge et billede om året. For billederne bliver solgt mellem 1-50 kr. pr. salg. Så hvis du har 1.000 billeder i din portefolie på et af disse sider har du altså en noget større salgschance. Og så skal man også huske at et billede kan blive solgt så mange gange, som man nu vil have. Derfor er mange salg til en lav pris bedre en få salg til en høj pris.

Sådan tjener du mange penge

Man kan altid ligge sit billede op på flere sider. Derfor er det også en kæmpe fordel at oprette sig på mange af disse sider. Du har altså de samme billeder på flere sider, og derved har du mange flere potentielle kunder, som du forhåbentlig kan tjene mange penge på.

Kom i gang

 1. Opret dig på disse tre populære sider
 2. Læs gerne reglerne, så dine billeder ikke bliver afvist
 3. Tag hele tiden billeder, og lig dem op.
 4. Sælg dine billeder

De bedste sider

Disse to sider er de største indenfor stock foto siderne, og er utrolig professionelle. Så skynd dig at opret en profil, og tjen penge på billeder!

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Få økonomisk overskud ved at låne penge nu og her

Har du brug for et ekstra tilskud til renoveringsprojektet, indskuddet til lejligheden eller blot til …

One comment

 1. Hej

  Det er vel ikke sådan, at man kan ringe til dig og på den måde få lidt hjælp til at sælge
  sine billeder.
  mvh Henriette Hansen
  mobil 21 65 54 99

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *