Få mere ud af dine billeder med et program til billedredigering

Del dette:

Teknologien udvikler sig hele tiden, og den bliver bare bedre og bedre. Det er virkelig positive fremskridt, som man har oplevet hen over de seneste mange år, og i dag er der mange, der slet ikke kan forestille sig en verden uden eksempelvis smartphones og tablets og den slags. Det er blevet en integreret del af vores dagligdag, og sådan er det bare. Det er specielt omkring smartphones, at man har set en rivende udvikling, og i dag kan de stort set alting. De kan så meget, at det er svært at finde på mere, som man kan udvikle på, men det bliver der alligevel gjort ude i kulissen.

En ting, som er blevet helt utrolig god på smartphones, og som rigtig mange mennesker nyder godt af til daglig, det er kameraet. Kameraet i smartphonen er efterhånden blevet stort set alle menneskers foretrukne og primære kamera, hvis det blot drejer sig om fritids- og feriebilleder og den slags. Og de er for længst blevet gode nok til det. Ja, faktisk er de i dag så vilde rent teknologisk, at de slår mange af de digitale kameraer med flere længder. Men man kan faktisk gøre billederne endnu federe, og det kan man endda gøre helt gratis, og derfor er der ingen grund til ikke at benytte sig af det.

Gratis program

Der er flere og flere ting, som man kan anskaffe sig på internettet, som er gratis. Det er faktisk blevet en helt ny bølge, som virkelig griber om sig, og det kommer jo forbrugerne til gode i høj grad. Nu kan man gøre utrolig mange ting, uden at man behøver at betale noget som helst for det. En af de ting, som man bare kan gå i gang med, det er billedredigering, hvor man nu kan få gratis programmer til billedredigering, og de fungerer faktisk rigtig godt.

Her er Google Photos en oplagt kandidat. Google Photos er ikke et decideret program som du download og installerer på din computer – det er derimod en online tjeneste som du kan tilgå, bare du har en aktiv internetforbindelse. Du kan også downloade Google Photos som en app til din smartphone eller tablet-computer – både til Android styresystemet og til iOS-enheder som iPhone og iPad.

Med Google Photos kan du automatisk uploade billeder som du f.eks. har taget med kameraet på din smartphone – på den måde er det gemt i ”skyen”, så du i princippet også kan bruge Google Photos som en backup-tjeneste til din billeder. Du kan ligeledes foretage billedredigering med Google Photos og f.eks. beskære dine billeder, tilføje filtre og justere i diverse egenskaber ved dem.

Du finder Google Photos via dette link

Hvis du ønsker Google Photos som app til din smartphone, så er her links til Android og iOS udgaverne:

Google Photos til Android

Google Photos til iOS

Lækrere at se på

Vi har sikkert alle sammen på et eller andet tidspunkt oplevet at se et billede, som bare ser helt fantastisk ud. Kompositionen er den helt rigtige, og så er farverne bare helt utrolig flotte. Kompositionen kan et program ikke gøre så meget ved, det er ligesom fotografen, der bestemmer den, men langt hen ad vejen kan et billedredigeringsprogram gøre rigtig meget godt for farverne i billedet, sådan at de kommer til at fremstå utrolig flotte, og det er med til at gøre, at man bliver draget til billedet og næsten suget derind.

Så hvis du ønsker et professionelt program til billedredigering, så Adobe Photoshop Elements en særdeles god løsning. Det skal bemærkes, at programmet ikke er gratis – men med de avancerede funktioner som det indeholder, så findes der på nuværende tidspunkt ikke et tilsvarende gratisprogram.

Du kan læse mere om Adobe Photoshop Elements hos den danske webshop e-Gear.dk, samt se priser og betingelser.

Adobe Photoshop Elements hos e-Gear.dk

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *