gratis backup af billeder

Guide: 2 programmer til gratis backup af billeder og video

Del dette:

Man kan miste sine billeder og video på mange forskellige måder. Harddisken forsvinder, bliver ødelagt eller stjålet, huset brænder eller man kommer til at slette dem. Hvis du kommer til at slette dem, kan du bruge denne guide, så får du dem hurtigt tilbage. Hvis det ikke virker, ville det være rart, hvis du havde en anden backup af alle dine billeder og videoer. Og gerne et andet sted end i dit hus.

Der findes heldigvis mange backup programmer, som man kan gøre brug af, så man ikke står i en sådan situation. Der er stor forskel på de forskellige programmer, da de har forskellige funktioner og tilbyder forskellig plads, som man meget gerne vil have masser af. Jeg har derfor lavet en liste med de bedste programmer til gratis backup af billeder og video.

ONLIME Online Backup – Ubegrænset backup: Bedst til prisen – 249 DKK

Lige nu kan du få det prisvindende backup program fra ONLIME, der har specialiseret sig i online backup. Det sikrer både din billeder og videoer, men også normale filer, såsom vigtige dokumenter, musik, programmer og alle andre filer. Det hele foregår automatisk, så du vil kun bruge det, når uheldet er ude.

  • UBEGRÆNSET plads
  • Alle filer gemmes i 30 versioner, så du altid kan gå tilbage i dit arbejde
  • Automatisk backup
  • Backup af alle filer

google fotos gratis backup

1. Google Fotos

Google har for nylig lanceret deres gratis backup program. De tilbyder ubegrænset backup af alle billeder og video, der er under 16 MP og under 1080. Det vil sige du desværre ikke kan uploade din billeder, hvis du skyder i formaet RAW. Derudover har Google en virkelig lækker funktion. Du kan søge i alle dine billeder. Den er god nok. Google analyserer alle dine billeder, så du kan søge efter din hund, så vil Google finde alle dine billeder, hvor den kan se en hund. Du kan også søge efter personer eller seværdigheder, hvis du har billeder af dette i Google Fotos. Denne funktion er med til at gøre Google Fotos det bedste gratis backup program.

  • Ubegrænset plads
  • Begrænset til billeder og video
  • Søgefunktion

flickr gratis backup video

2. Flickr

Flickr har været på markedet i lang tid, og har altid været mit favoritsted. Det blev desværre ændret efter Google lancerede Google Fotos. Flickr er stadigvæk en rigtig god service til backup af dine filer, og tilbyder 1000 GB gratis plads. Også kaldet 1 TB. Det er virkelig meget plads. Ikke lige så meget som ubegrænset plads, men stadigvæk rigtig meget plads. Du kan hurtigt uploade alle dine billeder til Flickr, og så kører det ellers bare herefter. Kan kun anbefales.

  • 1000 GB gratis plads af billeder og video
  • Begrænset til billeder og video

 

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Få økonomisk overskud ved at låne penge nu og her

Har du brug for et ekstra tilskud til renoveringsprojektet, indskuddet til lejligheden eller blot til …

2 comments

  1. Jeg har brugt Google fotos lige siden det udkom, og jeg kan kun anbefale det. DEt der onlime ser også meget spændende ud, kan man virkelig have ALLE sine filer på det og ikke kun sine billeder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *