3 gode fotoråd til salg af din bil

Del dette:

De fleste fotografer kan godt lide udtrykket ”Et godt foto fortæller mere end 1000 ord”, og det er netop derfor at gode billeder, kan øge dit salg markant. Nettet spiller også en stor rolle her, og netop fordi, at mange bilsalg starter med, at køberen viser interesse på nettet, er det vigtigt at de kan vise interesse i mere en pare fine ord omkring bilen men også et billede så de kan se, hvad det er de overvejer. Der er dog mange vigtige faktorer for, om dit bilbillede vækker positiv opmærksomhed, der kan øge dit salg, eller om det bare bliver monotont og falder i et med mængden af bilbilleder. Det er netop her, at disse 3 gode fotoråd kommer i spil, så du kan få solgt din bil. 

Hygiejne

Det kan godt være at køberen ikke kan se alle detaljer på et billede, men hygiejne er stadig vigtigt, for hvem vil købe en møgbeskidt bil? Derfor bør du starte dit salg, men en grundig rengøringsrunde, både inde og ude. Hvis din bil er beskidt, vil det signalere sjusk, og dette vil på ingen måde tiltrække kunder, tværtimod. Selv hvis bilen ser ren ud på bilen, men du ved at den ikke er det, så vil din manglende passion for billederne også kunne skinne igennem, så sørg for hygiejnen først.

Baggrunden

Skal dit billede være en succes, er det også vigtigt at dit billede ikke virker alt for rodet, og at bilen er i fokus, da dette er salgsobjektet. Det er derfor en god ide at sørge for, at der ikke sker alt for meget i baggrunden, og at denne også passer til bilen. En sportsbil passer f.eks. ikke særlig godt på en mudret mark, og en skrotbil passer ikke ind i garagen hos en millionær. Skal baggrunden heller ikke udgøres af cement, er det en god ide at gå lidt ned i knæ, så man får mere af baggrunden med.

Jo flere vinkler jo bedre

Sidst men ikke mindst, er det selvfølgelig godt at have flere billeder, så køberen endnu bedre kan identificerer sig med bilen inden de overhovedet ser den i virkeligheden. Flere billeder virker også mere seriøst, men de skal selvfølelig også være forskellige. Derfor er det en god ide at tage billeder fra så mange af bilens vinkler som muligt, og af mange forskellige tig i bilen, så man virkelig som køber får fornemmelsen af, at man har set hele bilen. At zoome ind på detaljer er også en god ide.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *