Derfor skal du vælge et polaroid kamera

Del dette:

Du kan få fremkaldt dine billeder på et kort øjeblik efter du har trykket på udløseren. Kameraet printer med det samme dit billede på fotopapir.

Du har med polaroid kameraet mulighed for at indstille kameraet til at give billedet et bestemt udseende, du kan eksempelvis indstille kameraet til at tage et billede, der ser blødt ud i sit udtryk.

Det er nemt for enhver at bruge polaroid kamera, alle vil nyde at du har mulighed for at fange og producere sjove situationer til fester eller rørende minder i hverdagen.

Mange forskellige typer polaroid kameraer i dag

Polariod kameraer fås i mange forskellige varianter, nogle kameraer kan printe dine billeder ud på papir, der er på størrelse med et kreditkort, med den funktion kan det giver dig billeder i et lidt andet format end de klassiske polaroid billeder, formatet er nok mest til anvendelse, hvis du ikke har brug for at få dine billeder ud i stor størrelse.

De små billeder i kreditkort størrelse er fantastiske til at hænge på køleskabet eller måske lave flotte kollager og fotobøger til dem du holder af.

De gode gamle polaroid dage

Der er stadig mange der savner halvfjerdsernes polaroid kameraer, tiderne har ændret sig en del siden, og alt er nærmest blevet digitaliseret. Det er lidt kedeligt, og derfor er det super, at denne model er kommet på markedet.

Tilbage til fortiden, men med fremtidens bedste teknologi, sådan ser man et polaroid kameraer i dag, et vintage-kamera, det er stadig det gamle klassiske look og design, men nu er kameraet bare blevet opdateret med den nyeste teknologi, der gør at billederne bliver endnu skarpere og bedre end dengang, hvor man først klappede kameraet ud, tog et billede, og så vupti, så stod man med et print, som lige skulle have et minuts tid, og så var billedet klart og færdigt.

Det bliver ikke nemmere

Kameraet er utroligt nemt at betjene, og du skal bare finde motivet, slå kameraet ud og så er det ligesom at tage et hvilket som helst billede, med hvilket som helst kamera.

Er du typen som elsker at skille dig lidt ud, og ikke gøre helt det samme som mange andre, så er dette kamera nok lige noget for dig. Vennerne vil sikkert spærre øjnene lidt op, men det er dig som har styr på det. Klik på knappen, og kort tid efter, så står du med et knivskarpt foto på print, lige til at give med til vennerne, et minde om en hyggelig strandtur, en grillaften eller noget helt tredje. Det er smart, effektivt, hurtigt og i en super kvalitet.

Når du køber et polaroid kamera bliver du typisk oplyst omkring, hvilken slags fotopapir der skal bruges til det pågældende kamera, det er nemlig ikke alle slags fotopapir der kan bruges til alle slags polaroid kameraer, der er lige så stor forskel på størrelserne, på de mange slags fotopapir som der er på producenterne af kameraer, så for at komme godt i gang med dit nye kamera er det værd at huske at købe fotopapir.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *