iPhone billedredigeringsprogram

8 gode iPhone billedredigeringsprogrammer

Del dette:

Der findes mange forskellige billedredigeringsprogrammer i Appstore, når man er den heldige ejer af en iPhone. Derfor er det også en kæmpe jungle, når man skal finde et fantastisk billedredigeringsprogram. Derfor har jeg lavet denne liste med forskellige programmer, som du kan installere og prøve at eksperimentere med. Det gældende for alle programmer er det det for det meste er “presets”, som man kan bruge, og ikke redigering, som man kender på sin computer.

1. Camera+ – tap tap tap

Denne app udkom i 2010, og er blandt mine top 3 billedredigeringsprogrammer til min iPhone. Det er bla. fordi man kan tage selve billedet i programmet, som har utrolig mange indstillinger. Man kan bruge hjælpelinier, ændre lukketiden og mange andre ting. Derefter er der en masse presets, som man kan “redigere” med. Det halter dog lidt efter, da det ikke er decideret redigering.

2. Snapseed – Nik Software, Inc.

Snapseed er udviklet af Nik Software, som har lavet fantastiske plugins til Lightroom og Photoshop. Og denne app er også fantastisk. Den har en masse fede effekter, og nogle gode tools til redigering.

3. Afterlight – Simon Filip

Programmet har en masse muligheder for at dele på de sociale medier, men gør sig også god i cropping, og de forskellige indstillinger og effekter man kan tilføre sine billeder.

4. Instagram – Instagram, Inc.

Instagram er nok den mest populære app, som har et hav af forskellige effekter, som man hurtigt og nemt kan tilføre sit billede. Samtidig har appen også et fantastisk socialt “forum”, hvor man kan finde brugere med lignende billeder.

5. iPhoto – Apple

For det første er redigeringen i iPhoto latterlig hurtig. Interfacet er også super godt, og gør det derfor til en super oplevelse, når man redigerer i denne app.

7. Adobe Photoshop Touch for phone – Adobe

Dette er nok det bedste app til decideret redigering. Det er i hvert fald denne app, hvor man kommer tættest på den normale redigering på sin computer. Den gør godt brug af skærmen, som gør det til en god oplevelse. Man kan samarbejde med Photoshop, som man har installeret på sin computer, og endda streame sine high-res billeder via iCloud.

8. Facetune – Lightricks Ltd.

Facetune kan være svært i starten, men efter lidt tilvænning er denne app verdensklasse, når man redigere modelbilleder. Det er virkelig godt, hvis man gerne vil give ansigtet et mere “smooth” look, eller omforme forskellige ansigter.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

One comment

  1. Hej Alexander
    jeg har et samsung NX1000kamera hvor jeg har taget billeder med forkert dato og på kan man slette det på billeder ???????
    Mvh. Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *