3 fototips der garantere salg

Del dette:

Hvis du står og skal sælge noget er det vigtigt du tænker meget over dine billeder. Husk at typisk dømmer køber kun produktet i de første 5 sekunder, som vedkomne kigger på billederne, og det er derfor vigtigt at du tænker meget over, hvad der er i fokus, hvilke farver og hvem du vil ud til.

  1. Tænk over hvor du placere tingene, samt hvad du placere i billedet. Husk din køber associere sig med hvad han/hun ser på billedet. Hvis stuen på billedet er fyldt med lækre og dyre møbler og elektronik, tror køber han køber livstilen, som jet-setter. Indstil dit fokus på dit produkt, men du kan sagtens plante smukke ting ude i periferien. Pas dog på der ikke sker for mange ting i billedet, det fleste produktbilleder er lidt kedelige, men fremstiller produktet helt rent, med massere af lys. 
  2. Benyt dig af det rigtige udstyr. Det rigtige udstyr behøver nødvendigvis ikke at være dyrt. Det vigtigste er du benytter et kamera, men nok pixels, således at alle detaljer på dit billede fremgår tydeligt. Dernæst er det vigtigt at har massere lys, og undgår skygger. Dette kan gøres ved at opstille en lyssætning, fra alle vinkler, på en hvid baggrund. Tag f.eks. et kig på denne hundesele. Benyt dig manipulerende elementer. Manipulerende elementer er genstande, som den typiske menneskehjerne synes godt om, og er rare at set på. Husk dette også gælder farver.
  3. Salg af hus. Hvis du skal sælge dit hus, er det meget vigtigt at du præsenterer det fra sin bedste side. Det betyder f.eks. ville det være en god ide at give huset en omgang facademaling. Det er også en virkelig god investering at male huset indvendigt, da farverne typisk vil være utrolig fremtrædener på billederne.  Du kan læse mere om farvevalg til dine produktbilleder her på siden – blog om maling.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *