Sådan kommer du nemmest igennem din billederedigering

Del dette:

Vi har i denne hurtige guide samlet tre gode råd til at komme billigst og bedst igennem din billederedigering.

  1. Kend dine redigeringsprogrammer. Der er tusind af forskellige billederedigeringprogrammer, alle sammen har hver sin fordel, men her har listet nogle af de bedste gratis programmer op. Phototshop express er et gratis online billederedigeringsprogram, som hurtigt og nemt får jobbet gjort for dig. Desuden kan du benytte programmet både på din telefon og tablet, hvilket gør det meget nemmere når du er på farten. Photoshop CS5 er et af de lidt tungere programmer, som er til dig der har brug for et lidt mere advanceret program. Programmet koster penge, men er det værd, hvis du har brug for et program til noget arbejdsrelateret, hvor der kræves lidt ekstra af programmet.
  2. 2. Undgå ryg problemer. Det kan hurtigt trække ud når man sidder foran computeren, og det er derfor vigtigt at man har den rigtige stol. Du kan få mere info om kontorstole på info om kontorstole på www.jasmins-heaven.dk. Med er ergonomisk stol kan du sidde lang tid foran din computer uden af få hold i ryggen. Det er dog vigtigt at du husker at din krop ikke er bygget til at sidde i den samme stilling i mere end 30 min af gangen, det er derfor vigtigt at du veksler mellem sidde positionerne. Et andet sted du kan købe stole, hvor kvaliteten er i top er hos www.dankontorstole.dk
  3. Kom godt fra start. Du kommer bedst fra start, hvis du gør dig umage når billedet tages. Det kan gøre redigeringsprocessen meget nemmer, hvis du som udgangspunkt har et billede af ordentligt kvalitet, tænk derfor over ting som, fokus, vinkel og lyssætning. Mange af disse ting kan redigeres på computeren, men det er trods alt nemmere, hvis du ikke behøver at redigere billede til ukendelighed.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Få økonomisk overskud ved at låne penge nu og her

Har du brug for et ekstra tilskud til renoveringsprojektet, indskuddet til lejligheden eller blot til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *