torsdag, marts 23, 2023
Forside » Fototips » 10 gode råd og tips til nystartede modeller
10 gode råd og tips til nystartede modeller

10 gode råd og tips til nystartede modeller

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...
Del dette:

Fotograf: Katarina Korsholm

Mit navn er Rune Nielsen, jeg er 25 år og har stået model i snart 2 år. Jeg vil nu dele den viden, jeg har erfaret mig i gennem de sidste 2 år, og giver mit bud på 10 gode råd til nystartede modeller.

  1. Vær altid ydmyg og 100% ærlig hele vejen igennem.
  2. Vær ALTID åben for konstruktiv kritik, og svar pænt tilbage, uanset hvor irriterende en person kan være.
  3. Laver du som model en aftale med en fotograf, så holder man sin aftale, alt andet er respektløs. Skulle du blive forhindret, så giv fotografen besked i god tid.
  4. Husk at gør opmærksom på dig selv, ellers bliver du glemt i mængden af andre modeller. Du skal altså skille dig ud fra mængden.
  5. Hvis der er stor efterspørgsel af dig fra fotografernes side, så sørg for at få dem til at fremvise deres arbejde/billeder så du kan se om det er noget for dig.
  6. Sørg altid for at tænke før du taler. Branchen er hård og uretfærdig, så pas på.
  7. VÆR DIG SELV 120% hele vejen. Husk hvad du kommer af, de mennesker du møder på vej op, vil du møde på vej ned igen.
  8. Hvis man tager det her 120% seriøst, så går man IKKE i byen dagen før et fotoshoot. Men derimod går man tidligt i seng, så man er frisk og udhvilet til sit shoot.
  9. Sørg altid for, at der er en kontrakt inden du går i gang med dit fotoshoot.  Sørg for at læse den igennem, og gennemgå den med fotografen.
  10. Er du under 18 år så sørg altid for at have dine forældre med. Hvis en fotograf er seriøs så har fotografen heller ikke noget i mod det, hvis fotografen ved det på forhånd.

Jeg følger selv disse råd, og det har hjulpet mig meget i forhold til min karriere indenfor denne branche. Derfor synes jeg at alle burde følge deres egne regler. Dette er i hvert fald de regler, som jeg selv følger, og gerne ville dele med andre i denne branche.

Del dette:

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*