torsdag, marts 23, 2023
Forside » Fototips » 9 gode gratis billedredigeringsprogrammer
9 gode gratis billedredigeringsprogrammer

9 gode gratis billedredigeringsprogrammer

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (19 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Del dette:

Der er et hav af billedredigeringsprogrammer, og derfor kan det være virkelig svært at finde det rigtige billedredigeringsprogram. Man kan have forskellige krav til billedredigeringsprogrammet, som gør  det svært at finde det bedste.
Nu er kravet at det skal være gratis, og være godt. Alle disse programmer virker for det meste på mac/windows, men nogle virker kun på hver sin platform. Og de burde også virke på den nyeste version af styresystemet. Hvis du kører med et gammelt styresystem kan du hente Photoshop CS2 helt gratis. Men ellers kan du læse den følgende liste, som jeg har lavet over de 9 bedste billedredigeringsprogrammer, som jeg synes man kan finde lige nu.

Adobe Photoshop Elements 13: Bedst til prisen – 479 DKK – Ubegrænset Opdateringer

Lige nu kan du få det prisvindende redigeringsprogram fra Adobe, der stort set ligner Photoshop, og har stort set alle funktioner fra Lightroom. Prisen er bare meget billigere. Programmet kan klart anbefales, fordi man har en masse andre funktioner i forhold til de gratis billedredigeringsprogrammer.
Fuld version af Lightroom 5 til 100 DKK mere

Adobe Photoshop Elements 13

1. Gimp (Windows/Mac)

Det er nok det mest brugte gratis redigeringsprogram, og det er der også en grund til. GIMP er klart min favorit, når man skal redigere sine billeder gratis. Det er også det mest avanceret program, der findes til ingen penge. Så kan man også downloade en masse plugins, som gør at det får utrolig mange funktioner, der stammer fra Photoshop.

Gimp billedredigeringsprogram

2. Paint.net (Windows)

Paint.net minder utrolig meget om Photoshop. Man redigere billeder på samme måde. Altså i layers. Fordelen ved dette er at du kan få utrolig meget hjælp til brugen af programmet. Der findes et hav af guides på nettet, og så kan du også benytte deres forum, hvis du ikke kan finde et svar på det store internet. Og så er det også utrolig simpelt, og rigtig nemt at kende.

paint net billedredigeringsprogram

3. Pixia (Windows)

Pixia er rigtig et japansk billedredigeringsprogram, men det er nu blevet oversat til engelsk, og kan derfor bruges af alle. Det har en fantastisk sidebar, hvor man har rigtig mange funktioner at lege med. Dette redigere man også i layers med. Og så har det også en del funktioner fra det velkendte Photoshop. Selv om designet er oldgammelt virker det altså.

Pixia billedredigeringsprogram

4. Picasa (Windows/Mac)

Picassa er Googles svar på et godt redigeringsprogram. Det er virkelig godt og har rigtig mange fede funktioner. Og da det er Googles program er det godt integreret med Google. Det ligner meget GIMP, dog har det nogle mangler.

5. iPhoto (Mac)

Hvis du ejer en Mac har du måske allerede lagt mærke til dette program. Det er et af Apples mange redigeringsprogrammer. Dog følger dette med, når man køber en Mac, og så er det også gratis. Det er utrolig godt at redigere i, og kører tingene hurtigt og nemt. Dog har iPhoto ikke særlig mange features, som man godt kunne tænke sig.

6. Picmonkey (Internet)

Picmonkey er det første program på listen, der virkelig skiller sig ud. Det er fordi hele programmet er internetbaseret. Det vil sige at du redigere dit billede i din internetbrowser. Det er der mange fordele ved. Du har ikke et program der ligger fysisk på din computer, og så bruger det heller ikke noget af pladsen. Dog skal man være forbundet til internettet for at redigere ens billeder, hvis det er det man vil.

7. Pixlr (Internet)

Pixlr minder meget om Picmonkey, og der er også kun nogle få ting, der adskiller disse to programmer fra hinanden. Dog er jeg mest til Picmonkey, da jeg synes man har et bedre flow i redigeringen. Men nu har jeg i hvert fald anbefalet Pixlr også.

8. Seashore (Mac)

Endnu et program der efterligner Photoshop med redigering af layers. Dette program kommer lidt efter GIMP, men er stadigvæk et af de bedre programmer til mac-folket, hvor manglen af programmer ses. Dog har programmet et fantastisk design, og så er det bygget på GIMPs UI, der tydeligt kan mærkes, når man sidder og leger med sine billeder.

9. Inkscape (Windows/Mac)

Hvis du leder efter programmet, der minder mest om Photoshop har du fundet det rigtige. Inkscape ligner Photoshop meget, da designet er det samme. Dog halter det lidt efter på funktioner.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

96 kommentarer

 1. Fantastisk initiativ at opsummere 9 forskellige billedredigeringsprogrammer – TAK

  • Alexander Leo-Hansen

   Det var så lidt @mortenhind. Kig endelig på mine andre anbefalinger 🙂

   • Hej Alexander

    Da jeg er ved at nå en alder af 70 år er det med computer ikke det jeg er opvokset med,
    så vil spørge dig til råds, hvilken program de kan løsne nedenstående opgave.

    Jeg vil gerne tillave en mængde filmapper med fotobilleder / lysbilleder og digitale billeder fra vores familie grene.

    Kravet til det brugte billede program er følgende:
    1.) Skal kunne kopiers og flyttes mellem mapperne
    2.) Skal kunne tektes på hvid baggrund under billede

    Håber at du kan hjælpe mig

    Med venlig hilsen

    Poul Wolter

  • Randi Andrew Nordsøn

   Hej Alexander..forhåbentlig kan du hjælpe mig. Vi havde en fotomand til at ta´ vores bryllupsbilleder.. Han var så uheldigvis utrolig dårlig til at ta´ billeder, hvilket har resulteret i forfærdelige billeder. Kender du et proram til min pc/windows – hvor jeg kan sløre baggrunden eller helt fjerne elementer, samt evt lave sort /hvide billeder med kun få elementer i farve? Håber virkelig du kan hjælpe..

 2. hvad med et billedbehandlingprogram der arbejde i lag, så man kan sætte billeder ind i hinanden? findes det til MAc? gerne gratis?

 3. Hejsa Alexander 🙂 Jeg mangler desperat et gratis billedredigeringsprogram, som er ultra nemt at bruge da jeg ikke taler computersprog. Det er til at redigere billeder til min webshop hvor jeg sælger tøj, sko og tasker. Jeg ordner selv alt og vil jo derfor gerne have et program så jeg kan få de bedste billeder ind på min side, da det jo fremmer mit salg. Håber du vil bruge 2 minutter af din tid på at hjælpe mig 🙂
  Hilsen Louise

  • Alexander Leo-Hansen

   Hej Louise.
   Hvilken redigering skal du lave med dine billeder? 🙂

   • Jeg vil blandt andet gerne kunne sætte den samme kjole i flere farver ind på det samme billede med en tekst fx et tilbud lissom en reklame og så lægge det ind på min facebook side eller sende det ud i et nyhedsbrev. Jeg kunne også godt tænke mig at jeg kunne slette nogle af tingene på billederne. Fx kunne det være fedt hvis jeg kunne slette ginen så det kun er selve tøjet på en hvid baggrung. Men det ved jeg slet ikke om er muligt overhovedet. Der er mange ting jeg gerne vil 🙂

 4. Hej Alexander

  Jeg skal bruge et program der kan rediger billeder hvor man eks. kan skære et ansigt ud og kun bruge dette, og så skal jeg høre dig.. Hvilket program jeg kan bruge der kan lave en film med billeder og små video klip fra en android mobil..

  Hilsen
  May

  • Hej May
   Til selve det, at kun bruge et ansigt kam du faktisk bare gør brug af paint. Ellers kan du hente “Gimp”, som er super godt.

   Til video kan du bruge iMovie, hvis du har en mac.

 5. Hej Alexander,
  Jeg skal bruge et simpelt program til min mac, hvor jeg kan lege med nogle layers, men også hvor jeg kan sætte billederne ind i rammer, så jeg for eksempel får to billeder på et billede, da jeg har en photo printer, og gerne vil printe nogle mindre billeder. 🙂 Hvilken en anbefaler du?

 6. Tak for tippene – jeg vil snarest lave et par afprøvninger

 7. Hej Alexander.. Kan du fortælle mig, hvilket program, der er lettest at bruge, hvis jeg blot skal ændre størrelsen på billeder jeg finder på nettet så de svarer til 450×276 pixels og eventuelt skære dem til sådan, at jeg kun får dele af billedet med, så det svarer til ovennævnte størrelse? Jeg har Mac i øvrigt.

 8. Hej Alexander
  Fantastisk fantastisk at du har sammenlignet 9 billederedigeringsprogrammer….. Det gør det så nemt at finde lige det program der er bedst til mine behov, jeg har ikke så meget styr på det, så det sparer mig for meget tid.
  Tak!
  Mvh Lise Lotte Iversen

 9. Hej Alexander. Jeg er meget ny i det her fotoredigering ( berøringsangst ;-)), men jeg har et spørgsmål: Kan Gimp arbejde med RAW – filer ? Og så tak for de gode informationer. Mvh.

 10. Hej Carsten
  Så bliver du nødt til at installere et plugin til Gimp, der kan håndtere RAW-filer. En google søgning viste mig dette plugin 🙂
  http://ufraw.sourceforge.net/Install.html

 11. Hej! Hvilket program vil du anbefale til at lave en lille videoklip / slideshow med musik på?

 12. Fint nok, men efter at have downloaded iPhoto med dit link og ville installere det fik jeg endelig besked om, at det kun var upgrade, ærgerlig spildtid – og jeg har ikke kunnet finde selve programmet, hverken gratis eller mod betaling. Jeg har mistet mit oprindelige iPhoto under et sammenbrud. What to do?
  M.v.h.
  Bugler

 13. P.S. Din tidsangivelse er 1 time bagud.

 14. Jeg mangler et simpelt program hvor jeg kan gøre et firkantet billede rundt eller ovalt… Hvad kan i anbefale her ?

 15. Hej Alexander
  Hvilket program vil du anbefale hvis man vil sætte ramme om et billede. Hvor der evt er en smal stribe tilmed, som kan få en anden farve.
  En gang hed det photoframe…men kan ikke finde det mere. Må gerne koste lidt

 16. Hej Alexander
  Hvilket program vil du anbefale hvis man vil sætte ramme om et billede. Hvor der evt er en smal stribe tilmed, som kan få en anden farve.
  En gang hed det photoframe…men kan ikke finde det mere. Må gerne koste lidt

 17. hej…. ville høre om der er et program hvor man kan rediger lyset og gøre en masse andre ting på

 18. Hej

  Fandt hvad jeg søgte og så alligevel ikke.

  Har på pc – på arbejde, leget med billeder, skiftet farve, tekstur mellac gjort og skabt niveauer – tror det hed jasc paint pro… alt sammen til privat brug
  Nu mangler jeg noget privat til min mac, så jeg kan lave disse farveændringer og spejlinger og vrid osv. der får et foto til at ligne tegning eller kunst.
  Hvad kan du der foreslå mig. Gratis og his jeg skal købe noget hvad vil du så mene er det rigtige for mig og hvad ville det evt koste, tror du?

  :-))Marlene

 19. Hej jeg vil gerne have en af de programmer de ser gode ud men jeg ved ikke hvordan jeg får dem hjælp mig KH Alexander

 20. Hej Alexander

  Jeg har prøvet Picmonkey (Internet), men jeg kan ikke se at det er gratis, kun en 30 dages fri prøvning og selv ved at prøve den vil de have kontooplysninger .. øv øv …. Men ellers kan jeg rigtig godt lide din side 🙂

 21. Hej Alexander
  Kan man ikke få programmet Snapseed til pc ? Og hvis man kan, fra hvor kan man downloade programmet ?
  Mvh. Connie 🙂

 22. Hej Alexander
  Jeg mangler et “billede” program, der skal bruges til at lave vurderingsopgaver. Opgaven lyder således:
  Jeg har 100 effekter der skal vurderes. Jeg tager 10-15 billeder af hver effekt og skriver en tekst på 3 -5 linier til hver. Hvilken program sætter man det sammen i ?
  vh Kresten

 23. Hej Alexander.

  Mange tak for tipsene. Kan du anbefale et redigerings program til GOPRO videoer?

  Mvh Christan

 24. Hej Alexander
  Jeg har længe kigget efter et program, hvor det er nemt at skære billeder, sætte fx: nissehuer ind, og beskære dem, og sætte dem på. Skal lave et julecover, men kan ikke finde noget program, der er simpelt og ikke mindst gratis til min mac. Kan du hjælpe?

  Mvh. Matilde

  • Hej Matilde,

   Jeg kender desværre ikke sådan et program. Det ville næsten være nemmer at finde en gratis “cover” side, hvor du også kan lave julekort, og indsætte forskellige ting. Jeg har dog ikke kendskab til en specifik side, men jeg er næsten sikker på de findes 🙂

 25. Hej Alexander. Har lige investeret i en ny computer med Windows 10, da min gamle PC med windows Xp er gået helt i udu. Det betyder, at jeg nok ikke længere kan bruge det fotoprogram, der hedder Picture- it fra Microsoft, som jeg har været rigtig glad for. Jeg har lavet rigtig mange kort i forskellige størrelser, da der findes færdige muligheder hertil. Man kan både bruge sine foros men også alle de billeder og tekstmuligheder, der ligger i programmet. Findes der noget, der ligner? Det behøver ikke nødvendigvis at være gratis. På forhånd tak for hjælpen – det haster ikke. Jeg får først computeren mellem jul og nytår.

  Mvh. Inge?

  • Hej Inge,

   Det er også et stort spring fra Windows XP til Windows 10. Jeg kendte ikke til programmet, Picture It, før du nævnte det, men jeg har googlet lidt. Jeg vil først og fremmest anbefale dig at installere det på din nye computer, da man nogle gange kan køre gamle programmer på sin nye computer. Hvis dette ikke virker kan du højreklikke på programmet, og trykke på indstillinger. Herinde kan du køre programmet i “Kompatibel tilstand”. Her kan du vælge Windows XP, og dette vil muligvis hjælpe. Hvis dette heller ikke hjælper på problemet, kan vi nok ikke få programmer til at virke. Her vil jeg anbefale programmet, PhotoFiltre, hvor du også kan lave de omtalte kort, og indsætte forskellige billeder eller tekst. Jeg håber det er noget du kan bruge.

   God jul 🙂

 26. Tusind tak for din hjælp. Jeg vil prøve mig frem. Dette program er faktisk årsag til, at jeg først anskaffer ny computer nu. Det var dejligt at finde hjælp. Også god jul til dig. ❤️?

 27. Hej Alexander

  Findes der et billede redigeringsprogram hvor man kan rydde op i sine billeder?

  mit problem er at jeg har både 2-3-4 billeder af det samme billede på min pc ere

 28. Hej Alexander
  Jeg leder efter et redigerings program hvor man kan ensarte stikket i de fotos man har.
  Jeg har bl.a. En del fotos af mine tegninger og vil lave en bog med dem i. Men tegningerne bliver for grå, ikke sort tusch på hvidt papir, som det burde være.
  Kan du anbefale noget?
  Hilsen lene

 29. Hej Alexander
  Jeg har brug for et gratis redigeringsprogram hvor man kan bruge tekst samt billeder på samme tid. Og det skal være et program som kan bøje “teksten” eksempelvis. Lige nu bruger jeg word og derefter tager jeg et “PrtScn” af word og sætter det ind i PhotoFiltre , hvilket er meget besværligt og dårlig kvalitet. Og teksten kan jeg desværre ikke bøje i word.
  Mvh Charlotte

 30. Hej Alexander.

  Kan du anbefale en program der er godt når man skal ændre størrelsen på mange billeder på en gang. Har fået anbefalet Light Image Resizer, men jeg kan bare ikke jeg kan finde det nogen steder, uden min computer siger der er virus.

  Hvis man i programmet også kan bruges til let redigering, såsom beskæring og rette horisonten op, så er det bare et plus.
  Min computer har windows 10.

 31. Hej Alexander.

  Kan du anbefale en program der er godt når man skal ændre størrelsen på mange billeder på en gang. Har fået anbefalet Light Image Resizer, men jeg kan bare ikke jeg kan finde det nogen steder, uden min computer siger der er virus.

  Hvis man i programmet også kan bruges til let redigering, såsom beskæring og rette horisonten op, så er det bare et plus.
  Min computer har windows 10.

  Mvh Louise

 32. Lige en kommentar til Per Kjeldsen – uden naturligvis at skulle blande mig i valg af dit program til at rydde op i billede mapperne med billeder hvor der er blevet flere af samme slags.

  Jeg har i en lang periode anvendt et gratis program . duplicate-file-finder – du kan se det omtalt her: http://www.altomdata.dk/find_dobbelte_filer

  Når man søger i de ønskede mapper eller ønskede harddiske får man vist billederne der er flere af forskellige steder på de medier man har valgt

  Med venlig hilsen
  Ove

 33. Hej Alexander
  Har du et godt forslag til et program der når man her en flok billeder gerne vil vise den som et diasshow – altså hvor man ikke bare sidder og bladrer fra billede til billede.

  Det må gerne være et hvor billederne kommer lidt blandede ind – fra forskellige sider – også gerne mulighed for at lægge noget valgt musik ind eller evt. kommentarer der er indtalt på forhånd og sat ind så disse passer til billederne.

  Har lige haft kigget på Adobe Photoshop Element 14 og her syntes jeg mulighederne ikke er de store

  I aftes var der i et af programmerne fra DR en udsendelse omkring Anker Jørgensens liv og virke her anvendte man et program hvor billederne kom glidende ind i et roligt tempo – og der var naturligvis også forklarende
  kommentarer til billederne

  Med venlig hilsen
  Ove

  • Hej Ove,

   Jeg vil mene du kan lave dette i Powerpoint. Du kan vedlægge musik med dias, og ændre billedernes retning, så de kommer fra forskellige sider m.m
   Hvis jeg har misforstået dit ønske, er du velkommen at skrive igen 🙂

 34. Randi Andrew Nordsøn

  Hej Alexander..forhåbentlig kan du hjælpe mig. Vi havde en fotomand til at ta´ vores bryllupsbilleder.. Han var så uheldigvis utrolig dårlig til at ta´ billeder, hvilket har resulteret i forfærdelige billeder. Kender du et proram til min pc/windows – hvor jeg kan sløre baggrunden eller helt fjerne elementer, samt evt lave sort /hvide billeder med kun få elementer i farve? Håber virkelig du kan hjælpe..

 35. hej Alexander jeg har et par billeder hvor jeg vil ha fjernet teksten og de er lagt ned fra snapchat

  • Hej Lars,
   du kan desværre ikke få et ordentligt resultat ud af det. Du kan godt fjerne teksten, men en sløret linie vil forekomme, hvor teksten tidligere har været, så resultatet bliver ikke særlig godt 🙂

 36. Sabrina Josephsen

  Hej Alexander, har du et link til hvor man kan downloade gimp til macbook?
  på forhånd tak 🙂

 37. Hej Alexander,
  Hidtil har jeg brugt Picasa 3 til mine billeder, men det ser ud til at Picasa lukker, så jeg er nødt at finde et andet program, helst en, hvor jeg kan beholde mine billeder på min computer. Da jeg har fået en ny computer, skal jeg alligevel downloade et nyt program. Jeg har overvejet Adobe L, men så er billederne ikke på min computer. Hvilket program kan jeg så bruge?

 38. Hej Alexander . Jeg har forsøgt at downloade Gimp til min Mac, men den vil ikke åbne uden et hjælpeprogram, men når jeg forsøger dette, virker det stadig ikke. Kan du hjælpe?
  På forhånd tak!

 39. Du skriver at Inkspace er det program der minder mest om Photoshop, dette er dog ikke tilfældet da man i Inkspace arbejder med vector grafik. Inkspace der dog et godt alternativ til Adobe Illustrator 🙂

 40. Hej Alexander
  Jeg har før i tiden haft god fornøjelse af et lille program, hvor man kan “hælde” en masse billeder i. På næste side kan man tilføje tale og/eller tekst. man kan zoome ud eller ind og man kan lægge musik på (et forvalgt stykke – eller ens egen musik).
  Jeg har brugt det sammen med børn. Det er helt simpelt at bruge og kan afspilles på windows mediaplayer.
  Nu kan jeg imidlertid ikke huske, hvad programmet hedder, og jeg kan ikke finde det på min harddisk.
  Her du et bud på dette program?
  Venlig hilsen
  Marianne bentsen

 41. Hej Alexander,

  Tak for dine anbefalinger! Jeg kan dog ikke se, om der er nogle / hvilke programmer der passer til mit behov.

  Jeg er ved, at lave en webshop og får billeder i forskellige str. fra forskellige leverandører. For at få dem ens på siden skal jeg først have lavet dem ens i pixels, inden de bliver uploaded. Billederne jeg får er gode nok af produkterne, men meget forskellige i str. Jeg får både billeder er B 3200 x H 4000, hvor produktet fylder det meste af dette billede og billeder der er B 900 x H 400 og hvor produktet er lille og smalt, men selvfølgelig også passer til dette billede.

  Min tanke er, at de på hjemmesiden er B 360 x H 543, da det passer med et billede derinde nu, hvis man ikke har billede af et enkelt produkt. Størrelsen er ikke afgørende. Jeg ville gerne holde fast i de 360 i bredden, da det passer med teksten, men højden kan selvfølgelig ændres.

  Kender du et program, hvor jeg kan få billederne lavet i samme dimensioner, så de kan blive ens på siden? Jeg går ud fra, at jeg skal kunne lægge dem på en hvid baggrund, men produktet skal også holde det dimensioner, så de ikke mister deres form.

  Jeg havde ikke set denne udfordring… Håber det giver mening og du kan hjælpe.

  Hilsen
  Jonas

 42. Hej Alexander

  Jeg er en totalt amatør mht billederedigering mv. Jeg har fået ny computer hvor der er Windows 10 og der med også programmet “billeder”.
  Jeg har et en Nikon dc5300 kamera hvor der tilbydes viewnx 2 som jeg synes er meget vanskeligt at bruge, da det jeg har behov for er lettere redigering af ex uskarpe billeder, lidt ekstra farve m.v. Det er jo der billederen i første omgang bliver lagt ind på min computer.
  Hvad tænker du er bedst at vælge, da jeg overvejer om GIMP mon kunne være en nemmere/lettere løsning for mig. I stedet for Nikons program og Windows?

 43. Hej Alexander
  Måske du kan hjælpe med mit fortsatte besvær:0)
  Jeg har nu downloaded GIMP og forstår sådan set godt redigeringsmulighederne for et enkelt billede.
  Det jeg mangler er at man kan gå videre til det næste billede hvor man har en oversigt.
  Jeg mangler som i Picassa en mulighed for også at sortere og ordne sine billeder.
  Er enige om at det ikke er en funktion GIMP har? Eller er der en funktion jeg overser?

 44. henrik frederiksen

  hej kan du ringe mig op 22648400 på forhånd tak

 45. Hej
  Jeg har en Mac og vil gerne gøre brug af Gimp, men hvilket program skal jeg downloade det igennem, da jeg ikke kan downloade det direkte?
  På forhånd tak! 🙂

 46. Hej igen
  Jeg har prøvet at vælge det eksisterende program, Fotos, men ved ikke hvad jeg så skal gøre? Skal jeg i stedet hente: Open Any File fra App Store?

 47. Hej
  Jeg har fået nogle fantastiske billeder (fil) af vores børn, desværre havde vores datter et voldsomt eksemudbrud lige den dag, har du et bud på et program der er godt til at redigere portrætter? Jeg vil gerne have lavet forstørrelser, kan du anbefale hvor jeg kan få fremkaldt i en virkelig god kvalitet?
  På forhånd tak 🙂

 48. Hej Alexander
  Håber du kan rådgive mig 😊
  Arbejder på en produktionshøjskole med nye mennesker…
  Vi er hoppet ud i et nyt projekt med en skæreplotter, til at skære folie til forskellige stickers og t-shirts tryk.
  De bruger Adobe Photo shop.
  Men nu har nogle af eleverne fået den ide, at ville afprøve at lave billeder/foto/portræt om til et silhouet, så det kan skæres ud i sort folie.
  Hvad vil du anbefale, som er nemt, at arbejde med til dette?
  Hilsen Sanne

 49. Hej A L Hansen
  Er der nogle programmer hvor man kan skrive Tekst på hver billed når
  man kører Diasshow

  M v h

  Per

 50. Hej Alexander
  Hvilket er det bedste til at minimere ned til 1:12 og samtidig gør at det ikke er sløret når det bliver printet ud.
  Findes der et gratis program som kan det og som er til at finde ud af, for en ikke pc kyndig
  Mvh Pia

 51. Gimp 2,10
  skal forsiden være i sort ???
  tak

 52. Hej Alexander.
  Vil bare høre om du evt. kan svare mig på hvorfor mit foto redigerings program fryser indimellem.på min mac pro skærm.
  Kan jeg skrive til dig i morgen eller mandag, så kan jeg sige lidt mere om det, og hvad programmet hedder, da det er min søns og han er ikke hjemme..
  Mvh. Jens Jørgensen.
  Helsingør.

 53. Hej Alexander

  Tak for den fine liste!
  Kender du noget til “BeFunky”?
  https://www.befunky.com/features/photo-editor/

  Jeg har brugt den nogle gange, og synes bestemt at den skal med på listen 😀

  MVH
  Aris Kuckovic

 54. Hej Alexander.

  Kan jo se artiklen går 6-7 år tilbage. Har du haft kig på nogle af de nye, som fx Canva – som jeg ved mange iværksættere bruger hver dag? :-).

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*