5 tips til bedre bil billeder

Del dette:

Med nogle få enkle tricks, kan du gøre det meget lettere for dig selv, at få fremstillet nogle virkelig flotte billider af biler, uden nødvendigvis at skulle bruge særligt ekstraudstyr til mange penge. Dertil er der her 5 gode tips der næsten kun kræver lidt omtanke.

Baggrunden

Baggrunden er meget essentiel for et fedt bilbillede. Udgøres den af f.eks. en grim hæk eller en masse farverige skilte, så stjæler de opmærksomheden på billedet. Derfor skal man sørge for at baggrunden er forholdsvis rolig.mercedes

Find bilens miljø

Det bedste billede for du også, hvis du tager det i bilens eget miljø. F.eks. for et billede af en firhjulstrækker i en indkørsel ikke den samme effekt som den samme bil ude i terrænet, måske endda, med en lille klat mudder på. Dette gælder selvfølelig uanset om der er tale om en renault eller en mercedes benz, som måske passer bedre ind i et aftenbillede i et moderne bykvarter.

Lys lys lys!

Et godt billede kræver godt lys, så udnyt nu at vi lever i en verden med en strålende sol. Tænk over hvornår på dage du vil fotograferer. Når solen er på sit højeste, kan du få nogle fede tunge skygger, med skal lyset være blødere, er det nok ved sol op- og nedgang at du skal tage kameraet med ud.

Spejlinger

Når man fotograferer biler, er der mange steder og vinkler, hvor spejlinger vil spille en stor rolle. Derfor skal man være opmærksom på at man som fotograf ikke kommer med i en sådan spejling, tjek derfor kameraets skærm en gang imellem for at sikre et mere professionelt look, uden dig i billedet.

Kom ned i højden

Skal du have et spændende og interessant billede, kræver det også, at du lever dig ind de tog ikke bare star og tager et snapshot af bilen. Det kan være så simpelt, som bare at komme lidt ned i højden så bilen ser mere imponerende ud. Denne metode gør også, at baggrunden ikke hovedsagligt udgøres af asfalt, hvilket også skaber et mere spændende billede.

Husk forsikringerne

Hvis du begynder at bruge flere og flere weekender med fotografering af din egen bil eller sågar andres, skal du være opmærksom på den gråzone du bevæger dig i. I og med det begynder at blive regelmæssigt, er det et krav man har en forsikring på bilen, da man ellers vil komme til at stå alene med den store regning. Markedet for bilforsikringer er meget skiftende, så vi kan desværre ikke angive en minimum- eller maksimumpris på hvad du skal forvente, da det kommer meget an på bilens værdi, er reservedele billige eller dyre og under hvilke forhold shootet sker under.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *