Gode råd til salg ved hjælp af fotografering

Del dette:

Uanset hvad du vil sælge eller hvad grunden er, til at du vil gøre det, så kan et godt billede sat sammen med en god vare beskrivelse altid booste salget en del. Der er netop derfor at der her er et par tips, til hvordan du tager gode billeder, der kan hjælpe dig med at få solgt hurtigst muligt.

Hvornår skal det sælges?

Når du skal sælge noget, er det altid en god ide at starte med at sætte sig i køberens situation. På denne måde burde du også komme frem til at det bedste tidspunkt for et salg er, når du har brug for noget. Dvs., at du nok ikke får så meget ud af at sælge badesandaler om vinteren som du gør om sommeren. Dette kan du også bruge i din fotografering og efterbehandling af billeder. Skal du f.eks. sælge en bestemt varer der hører sig mere til i en bestemt periode, som f.eks. vinter, kan du give billedet en mere kold og blå farve, som associeres med vinter.

Billedkvalitet er nøglen

Dernæst er det også utroligt vigtigt at have et godt billede af en god kvalitet af din vare. En køber er langt mere tilbøjelig til at købe fra en privatperson, hvis de også kan se hvad de egentlig køber og jo bedre kvalitet billedet er i, jo større sandsynlighed er der også for et salg. Skal du f.eks. sælge puma sko, er det ikke godt nok at have en uddybende vare beskrivelse og måske et billede af puma logoet. Dette giver nemlig ikke køberen en god nok fornemmelse af hvad de egentlig køber. Er der måske en puma suede, er det vigtigt at billedet er af en så god kvalitet, at man faktisk også kan se at der er tale om suede og ikke bare en gummisko.

Service

Til sidst tæller det også utroligt meget med en god service. Lad hver med at tænke at du måske er for meget, men fortæl dig selv at det er godt med al den fokus på kunden. Kunder der har en positiv købsoplevelse, er også mere villige til at anbefale dig til andre. Det er også disse kunder der ender med at give dig konstruktiv feedback, der måske kan hjælpe dit salg endnu mere, så husk at tage godt imod det.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Få økonomisk overskud ved at låne penge nu og her

Har du brug for et ekstra tilskud til renoveringsprojektet, indskuddet til lejligheden eller blot til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *