Tre nemme tips til at fange et godt billede af din hund

Del dette:

Det kan være utrolig spændene at begive sig ud på opgaven om det perfekte hundebillede

Det kan være utrolig svært at fange et godt billede af sin hund i bevægelse, derfor har vi samlet tre nemme tips til at forbedre kvaliteten af dine hundebilleder.

  1. Vigtigt af alt er at du har det rigtige kamera. For at tage skarpe billeder af genstande i bevægelse er det vigtigt at dit kamera har en høj lysfølsomhed (ISO) således bliver det muligt at benytte sig af en hurtig lukkertid. Desuden er det vigtigt at man har et objektiv, som har en stor blændåbning, for at der kan komme så meget lys ind, som overhoved muligt. Jeg foreslår et spejlrefleks kamera med en lysstærk optik.
  1. Nå du skal tage billeder af din hun har kameraet ofte svært ved at stille fokus, det vil derfor være en god idet at påfører din hund en iøjnefaldende hundesele. På denne måde fremstår hundens kontur også skarpere.
  1. Den ideelle baggrund på et godt hundebillede er naturen. Det er utrolig livsbekræftende at kigge på menneskets, altid livsglade, bedste ven, springe rundt i sine naturlige omgivelser. Forsøg evt. At ligge vægt på årstidernes specielle kendetegn såsom det farverige efterårsløv, de beblomstrede sommermarker og vinterens hvide vinterlandsskab.

Held og lykke med at fange det perfekte billede af din hund i bevægelse.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Få økonomisk overskud ved at låne penge nu og her

Har du brug for et ekstra tilskud til renoveringsprojektet, indskuddet til lejligheden eller blot til …

2 comments

  1. Super informativ artikkel.

  2. Det kan også være en rigtig god ide at have en godbid med som du så holder ovenover kameraet, så får du hundens blik og fokus 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *