Bedste kamera apps for din androidtelefon

Del dette:

Androids egen kameraapp er okay, men mange søger efter sjovere, bedre eller mere kreative apps. Den originale app er også om noget, mangelfuld når det kommer til kreativitet og redigering. Vi har lavet en liste over de apps, som vi finder bedst og sjovest.

Proshot – $5
Appen lader dig som forbruger tage bedre billeder, selve app’en har alle de samme funktioner som du kender fra den originale kamera app, men derudover er der nogle ekstra tilføjelser som gør det nemmere at tage det gode billede. Én af de ting som kan irritere folk ved den originale app, er at det ofte kan være problematisk og zoome, men i ProShot kan det gøres med 1 finger.
ProShot understøtter også 4K video, det kræver selvfølgelig din enhed kan tage video i den kvalitet.
Der er desværre ingen prøveversion, så man er nød til at købe appen.

Camera FV-5
Det her er en app lavet til dem, som gerne vil have et manuelt kamera. Appen giver dig mulighed for at redigere alle de klassiske indstillinger, og interface er bygget op som et manuelt kamera.
Det skal siges at selve appen ikke føles ligeså glat at navigere rundt i som ProShot, men Camera FV-5 er billigere.

Open Camera
Til dem som søger en komplet gratis app. Open Camera er en god app, men ikke ligeså imponerende som Proshot. Denne app har en widget, som gør at du har mulighed for at tage et billede med et enkelt klik fra hjemmeskærmen. Kvaliteten af billedet er ikke fantastisk, men det er nok heller ikke med kvalitet i mente at appen er udviklet.

VSCO Cam
Forskellen på denne app og de andre er, at denne app har fokus på filtre og billedredigering mere end på at tage billeder. VSCO er vældig populær og med god grund, den har nogle interessante elementer.

A Better Camera
Et meget beskrivende navn, det er nemlig en app der er bedre end den originale kameraapp på telefonen. Appen har nogle rigtige gode features, blandt andet at det er nemt at fjerne uønskede objekter på ens billede eller gruppeportræt indstillinger. Mit største problem med appen er, at du skal som bruge betale for at åbne visse features, hvilket minder om alverdens mobilspil. A Better Camera udviklerne har også udviklet A Better Editor, hvilket er et redigeringsprogram.

Camera360 Ultimate
En meget brugervenlig app, som byder på de fleste features. Du har mulighed for at sætte filter på inden du tager billedet, ligesom de fleste kender fra Snapchat. Det er en god idé at købe noget beskyttende mobiltilbehør, da ens fokus ofte skifter fra mobilen til motivet når man taget billeder, hvilket kan medføre ret uheldige situationer.

Manual Camera
Appen er sat op ligesom et traditionelt spejlreflekskamera. Du har også mulighed for at gemme dine billeder i formatet RAW, hvilket de mere dedikerede fotografer kender fra deres spejlrefleks. Hvis du tager billeder seriøst, men gerne vil tage dem fra dit kamera, så er Manual Camera en good App til dig.

Du kan ikke gå galt
Ligegyldigt hvilken af disse apps du vælger, så får du et godt produkt. Selvom de har forskellige features så er mange af hovedelementerne det samme. Alle de nævne apps er bedre end den originale, så det vil altid være en opgradering. Kameraet er en sjov app, og det er de færreste der tænker over at man kan have andet end den originale, men kvaliteten kan være en helt del bedre. En smartphone i dag er mere end bare et redskab til at finde det billigste realkreditlån eller den nærmest tank, den er også fantastisk underholdende.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

One comment

  1. Silvana Gersanovska

    Hej Alexander, jeg vil gerne sammensætte en serie videoer til EN stor, lang video….Jeg har lavet mange “takes, da jeg har lavet mange fejl, jeg vil gerne vise hele processen og ikke kun slut produktet.. Denne måde synes jeg er mest naturlig og folk kan resonere mere, når man man ikke prøver at gøre det perfekt! Light works kan jeg ikke få til at fungere.. Har du et råd til mig??
    Med venlig hilsen
    Silvana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *