Fede destinationer at fotografere i 2018

Del dette:

Én af de vigtigste ting for os fotografer er, at vi har noget interessant at tage billeder af. Uden et flot motiv kan det næsten være lige meget, hvor dygtig du er til al det tekniske.
SPONSORERET AF LENDON
Derfor har vi i dag samlet en liste over destinationer i verden, som du kan overveje at besøge her i 2018. Disse steder tilbyder enten smuk natur eller nogle spændende konstruktioner, som du kan fange på film.
Hvis du umiddelbart ikke lige har økonomien til at rejse af sted, så kan du altid tegne en kassekredit fra LendOn, der kan give dig midlerne til at komme til disse skønne destinationer.

Egypten

Har du nogensinde været i Egypten? Dette skønne sted rummer uendelige muligheder til diverse photoshoots, så sørg for at have medbragt en ekstra SD-disk og batteri, så du ikke bliver begrænset, mens du er i gang.

Udover den autentiske, lokale kultur og livet i diverse små byer, kan du også besøge hovedstaden, Kairo, der byder på mange oplevelser. I nærheden finder du desuden Giza, hvor pyramiderne og Sfinksen er at finde.
Her vil du nemt kunne få timevis til at gå med at fotografere disse fantastiske motiver fra alle mulige vinkler. Lad inspirationen løbe frit og fang nogle skønne billeder, som du kan værdsætte i mange år frem.

Norge

Hvis du gerne vil ud og opleve skøn natur lidt tættere på Danmark, så kan du tage et smut til Norge. Her finder du nemt nogle virkelig skønne områder med grønne arealer og vand.
Hvis du kan lide at komme ud under åben himmel med frisk luft og dyreliv omkring dig, så er Norge lige destinationen for dig og dit kamera.

Du får ikke bare nogle skønne billeder i kassen, men bliver også nogle dejlige oplevelser rigere.
Du kan få et lille sneakpeak på, hvad Norge kan tilbyde her:

Hawaii

Den sidste destination på vores liste er langt væk hjemmefra, men den tilbyder samtidig nogle fuldkommen unikke muligheder. Hawaii er bare ét af de steder, som de fleste har på deres to-do-liste, inden de dør. Og det er der en grund til.

Her kan du finde smukke klipper, vandfald, enestående blomster og naturliv kombineret med lækkert vejr, strande, vulkaner og udsigten til det enorme Stillehav. Med andre ord er Hawaii et endeløs hav af muligheder for at tage billeder, der er anderledes fra, hvad du normalt har chancen for at fange herhjemme.
Derudover er Hawaii også en skøn mulighed for dig at komme på en dejlig ferie, som du altid vil værdsætte. Er du overbevist endnu?
Tag din hobby til det næste niveau her i 2018.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Få økonomisk overskud ved at låne penge nu og her

Har du brug for et ekstra tilskud til renoveringsprojektet, indskuddet til lejligheden eller blot til …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *