2 tips til hvordan man kan fotografere til forskellige events

Del dette:

Som fotograf er det vigtigt at interagere med sine kunder, for at yde den bedste service, man nu kan. Her er det essentielt, at man forstår hinanden og kan arbejde sammen, så begge partner får sit udbytte af sagen. Men, som fotograf, kan det være svært at vide hvordan man skal fotografere til forskellige events, da forskellige events, har hvert sit formål. Læs med her, for at få nogen tips til, hvordan man fotograferer til forskellige events.

Til fester

Fester er et overordnet begreb, som kan indikere alt fra gymnasiefester til en firmafest julefrokost. Men lad os starte med de events, der kan minde om gymnasiefesterne. Her er det vigtigt at man som fotograf, ligger vægt på det med at feste og have det sjovt. Her ligger fokusset nemlig ikke kun på en enkelt person, men på et helt sammenhold; nemlig gymnasiet. Som fotograf er det derfor vigtigt, at fange mange af eleverne, lærerne og skolens miljø. Hvis det dog er til en firmafest, er det også essentielt at fange medarbejderne, stemningen og hyggen. Men som fotograf skal man også være opmærksom på sine målgrupper, og på hvad der derfor er vigtigt at tage billeder af. Ved en typisk gymnasiefest, er der måske meget fokus på at feste, danse og drikke, hvorimod der til en firmafest kan være mere fokus på selve sammenholdet bag arbejdspladsen, samtidigt med at der er fokus på hyggen.

Til bryllupper, fødselsdage, mm.

Modsat gymnasiefesterne og firmafesterne, er fx bryllupper mere personlige, og rettet til nogle bestemte deltagere, nemlig bruden og gommen. Her er det vigtigt at fokusere på dem der fejres, lige så vel som ved fødselsdage, og derved fange så mange af deres øjeblikke, som man nu kan. Målgruppen af disse billeder, er nemlig henvendt til nogle bestemte mennesker, da det er de bestemte mennesker der bliver fejret den dag. Derfor er det vigtigt at fotografere de mennesker, der betyder noget for bryllupsparret, eller fødselsdagsbarnet, for at de derved kan fastholde deres minder.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *