Tag på en storslået fotoferie i Norge, og del dine oplevelser på din blog

Del dette:

Det er bestemt ikke tilfældigt at mange fotografer, amatører såvel som professionelle, besøger vores nordiske naboer. Her får du nemlig storslåede naturoplevelser med fjelde, havet, nordlys og masser af dyreliv. Det nordlige Norge er berømte for dets spektakulære nordlys, og det er særligt øgruppen Lofoten, der byder på dette utrolige fænomen. Lofoten er med dets unikke placering en magnet for fotografer fra hele verden. Her kan du opleve den rå natur, hvor havet møder de klipperne, og her kan du fra første parket opleve nordlyset. Udover nordlyset byder denne destination også på en unik mulighed for at se den største forekomst af havørne I verden. Lofoten har desuden en lang række historiske landsbyer, hvor fiskeri gennem generationer har været deres indtægtskilde. Så hvis du holder af at fiske, kan du kaste snøren ud og nyde naturen, mens du venter på at få en fisk på krogen. Der er således masser af opleve på denne unikke øgruppe. 

Oplev masser af kunst i Lofoten

Hvis du holder af at gå på opdagelse i små lokale gallerier, skuffer dette pittoreske område bestemt ikke. Når du besøger de små fiskerlandsbyer, vil du finde masser af gallerier, hvor du kan gå på opdagelse og se, hvordan de lokale kunsterne arbejder. Du kan også besøge Galleri Lofoten, hvor du kan gå på opdagelse blandt Norges største samling af norske malerier fra tiden omkring det forrige århundrede.  Derudover er der naturligvis også gallerier, der udstiller fotografier, og som ofte har motiver af den lokale natur, og ofte med nordlys og dyrelivet som temaer. Det kan også give dig god inspiration, når du skal fotografere i den spændende norske natur. 

Tag på vandreture på fjeldet

Lofoten byder på masser af muligheder for at vandre på fjeldet, og det kan kun anbefales, at I benytter jer af denne mulighed. En helt perfekt vandretur er på øen Værøy, som har en spektakulær bjergkæde, der går over hele øen som huser 750 beboere. Her kan du finde smukke motiver, og den storslåede udsigt kan tage pusten fra enhver fotograf. Særligt det højeste punkt Nordlandsnupen er et besøg værd, og dette punkt knejser sig ikke mindre 450 meter og giver en helt fantastisk udsigt. Herfra har du udsigt over det majestætiske fjeld og den smukke kystlinje. 

Gør en karriere ud af dine fotos

Der er masser af muligheder for at tjene penge på sine billeder. Men det betyder at man skal få folk til at besøge sin hjemmeside – i al fald hvis man vil skabe flere salg, som du kan generere ved at få flere besøgende på din side. Norge er faktisk et rigtig spændende marked, som flere og flere danskere er ved at få øjnene op for. Men i den sammenhæng er det vigtigt, at du genererer organisk trafik til din hjemmeside. Du kanlæse meget mere, om hvordan du skaber linkbuilding i Norge og på det norske marked. 

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *