3 tips til at forbedre dine rejsebilleder

Del dette:

Dine ferie billeder er utrolig vigtige, idet de fungerer som en tidskapsel for et livseventyr.
I denne guide kan du læse de instruktioner der kommer til at forbedre kvaliteten af dine billeder og dermed skabe et fotoalbum, som manifestere dine unikke oplevelse.

  1. Først og fremmest skal du tænke grundigt over hvilket kamera du tager med. Man ønsker ikke at miste sit dyrebare kamera som desuden fylder en del i kufferten. Tænkt først og fremmest over hvad dit primære behov for at tage billeder af er. Er det turistattraktioner som skulpturer? måske vil du gerne indkapsle en fest fra dine ferie i dit sabbathår eller også har du brug for at kunne tage billeder under vandet, hvis du f.eks. er rejst på dykkerferie. Det kan du desuden også være fornuftigt at vælge et kamera, hvor du har mulighed for at tage gode videoer, hvis f.eks. nu du skal på en aktiv ferie. Hvis du skal på safari eller kigge på skulptere foreslår vi, et kamera med et stærkt zoom samt en intelligent IS, da du på denne måde har mulighed for at få alle detaljerne med. Er du derimod taget på en aktiv ferie ønsker du nok et mere robust kamera som evt. er vandtæt og kan tåle at få nogle slag.
  1. Hvad tager man billeder af, for at skabe et mindeværdigt fotoalbum? Dette spørgsmål kan du kun selv svarer på. De fleste ønske med et billede at gemme en oplevelse eller en følelse af noget specielt de har oplevede på turen. Fokusset på dine billeder kan derfor gå lige fra at være billeder af den lokale ret, som du spiste alle dagende af din tur, og til nogle af de personer som du mødte på din tur.
  1. Når du har fået din rejsebilleder i kassen, er det aktivt gør et tiltag for at de ikke bare for lov at ligge på et usb-stik. Få eventuelt dine billeder printet ud og hæng dem op derhjemme. Det kan f.eks. ske ved brug af en smart kalender. Der er ikke noget bedre end at stå midt i novembers kolde og våde måned og så se tilbage på en fantastisk rejse.

Til sidst kan du lige tage med at du faktisk har mulighed for at rejse ganske gratis ved at udleje din bolig mens du er væk for at tage knaldskarpe billeder. Læs mere her.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *