Disk Drill Pro

Gendan slettede billeder og fotos på din mac

Del dette:

Jeg har fået meget positiv respons på min guide til at gendanne slettede billeder og fotos på sin computer. Guiden har dog kun virket til computere med Windows, fordi programmet, Recuva, kun findes til Windows. Hvis du bruger Windows, kan du finde guiden her. Derfor har en del Mac brugere ikke kunne benytte guiden, når de har været uheldige og mistet deres billeder. Jeg er nu klar med en ny guide til Mac brugere, som kan bruge et helt nyt program til Mac, der kan gendanne slettede biller, eller andre mistede filer. Programmet koster desværre lidt penge, men det er godt givet ud, hvis man kan få sine billeder tilbage. Jeg har indgået en aftale med Disk Drill Pro, så man vil programmet til en fordelagtig pris (19 dollars). Derudover kan du også vælge nogle andre programmer, som du får med i pakken.

gendan slettede billeder til mac
Disk Drill Pro finder slettede filer på en mac

Disk Drill Pro: Gendan slettede billeder på en mac

Disk Drill Pro er et virkelig godt program, når man skal gendanne slettede billeder eller filer på sin mac. Det fungerer ligesom programmet Recuva. Man vælger sit USB stick eller anden harddisk i programmet, så vil den finde de slettede filer, og giver mulighed for at gendanne dem. Jeg gennemgår selvfølgelig disse trin, så du gør de helt korrekt. Du kan altid skrive en kommentar, hvis du har et spørgsmål eller der opstår en problem.

Guide: Find slettede billeder på mac

Jeg har lavet en lille test med mit USB. Jeg har lagt et billede af formatet JPG over på mit USB, og efterfølgende slettet det igen. Jeg har altså lavet samme scenario, som ofte sker for andre. De kommer til at slette deres billeder, og kan ikke få dem tilbage. Det er VIGTIGT du ikke foretager dig noget efter sletningen, da du vil formindske dine chancer for at finde de slettede billeder, hvis du ligger nye billeder eller andre filer over på dit USB. Så vil de nye filer nemlig overskrive de gamle filer, som vil være dine gamle billeder, der meget gerne skal gendannes.

Du downloader Disk Drill Pro, og følger installationen. Du indsætter derefter dit USB, så det vil blive vist i programmet.

find usb gendan billeder mac
Tryk “Recover” på dit USB

Som du kan se på det ovenstående billede har programmet fundet mit USB. Man skal nu trykke på “Recover”, så scanningen kan begynde. Efter noget tid vil programmet finde de gamle billeder. Disk Drill Pro fandt mit test billede, som du kan se på nedestående billede.

gendan slettet billede mac
Disk Drill Pro har fundet mit billede

Scanningen er nu færdig, og jeg kan gendanne billedet, som programmet har fundet. Jeg markerer billedet, og trykker på “Recover”, der er øverst til højre. Efter man har trykket vil man få mulighed for at vælge destinationen af billedet. Det er vigtigt man IKKE vælger sit USB, fordi det vil overskrive filerne. Jeg valgte mit skrivebord.

disk drill pro har gendannet billede mac
Disk Drill Pro har nu gendannet billedet

Nu er billedet bleve gendannet, og ligger nu på skrivebordet. Jeg håber du kan bruge denne guide.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Få økonomisk overskud ved at låne penge nu og her

Har du brug for et ekstra tilskud til renoveringsprojektet, indskuddet til lejligheden eller blot til …

30 comments

 1. Mange tak! Så fandt jeg mine gamle billeder 🙂

 2. Ved ikke om du stadig svarer, men har lige et spørgsmål inden jeg købet programmet.
  Jeg er kommet til at slette billernde inde på mit SD kort, hvor jeg bedte dem om at slette. Kan jeg godt bruge dette program selvom jeg med vilje slettede mine videoer og få dem tilbage igen? 🙂

 3. Astrid Rosenwanger

  Hej Alexander
  Jeg har overført nogle billeder fra mit kamera til PC og opdager først, da jeg har slettet dem på kamera/Micro kortet , at der mangler nogen. Har prøvet dit program, men syntes ikke det virkede. Enten er de der ikke eller også gør jeg noget galt.
  Kan du hjælpe ?
  VH Astrid

 4. Nanna Løve Mark Hansen

  Kan man på en eller anden måde gøre det på iPad? Jeg sidder på Hawaii og er kommet til at slette over 300 billeder på mit sd kort. Og jeg ved ikke hvordan jeg kan få dem tilbage. Jeg kommer først hjem den 2. December. Er det for sent at hente dem der?

  • Hej Nanna,

   Jeg beklager det sene svar. Du kan desværre ikke gøre det på en iPad.

  • Hej nana hvis du ser det her kan du download en applikation som hedder DiskDigger! Det har jeg lige fundet fordi de her programmer ikke virkede til mobilen. det er super godt! Jeg fik mine billeder tilbage ?

   • Hej Lizette,
    jeg er super glad for du deler dine erfaringer med andre! Jeg vil i nærmeste tid få det skrevet ind i guiden, så andre kan få glæde af det 🙂 Tak!

    Hilsen Alexander

    • Super 🙂 !
     Jeg prøvede programmet igår på Windows, men efter 5 timer skrev den at den havde fundet 11, men jeg kunne ikke gendanne den. Og men den her app fik jeg 200 tilbage ? når du skriver den ind på din side så husk at nævn at hvis man også skal have videoer tilbage skal ma betale 89 mener jeg det var. Men det er pengene værd ?

 5. Søren Holm-Rasmussen

  Du skriver at Disk Drill Pro programmet koster 19$. Men når man er på deres side står 89$
  Skal man købe det gennem dig?
  Jeg har en mac. og nogle externe hd. Kan den finde slettede avi. og mpg filer mm.på dem?
  På forhånd tak

 6. Hej Alexander..
  – Jeg har kommet til at slette billederne fra min mobil, og ikke fra SD kortet på mobilen, virker det så stadigvæk?? :O

 7. Btw. så er det en Samsung jeg har! (hvis det gør nogen forskel)

 8. & Ja der står altså 89 dollars på hjemmesiden 🙁

 9. Hey Alexander…..

  Vi har en Mac hvor en super træls fejl har listet sig ind…. Vi har fået den opdateret og i den forbindelse er alle billeder forsvundet-tror du det program du nævner til Mac kan finde disse billeder. Krydser fingre for at du kan hjælpe, det virker til du kunne være redningen….
  På forhånd tak for hjælpen

 10. Hej,
  Jeg prøvede at overføre alle mine billeder til en ekstern harddisk ved at trække dem over i fra “Fotos”. Da Jeg har gjort dette, bliver alle mine billeder slettet fra computeren, og de er hverken at finde på ekstern harddisk, papirkurv eller slettet for nyligt. Mapperne, som billederne var inddelt i, er der stadig, men er alle tomme. Har du nogen ide om, om programmet vil kunne finde billederne på min harddisk?

 11. Ved du om programmet kan finde slettede filer og billeder som jeg er kommet til at slette permanent fra papirkurven?
  Mvh
  Ikke

 12. Hej. Jeg har slettet alle mine fotos på min mac. De lå altså inde i app’en ”fotos”. De er slettet helt fra computeren og er dermed heller ikke at finde i papirkurven. Kan programmet bruges til at gendanne dem?
  Og hvis ja: hvordan finder man rundt på hjemmesiden, du har linket til? er i tvivl om hvilken app/program man helt præcist skal bruge da der kommer en lang liste op med forskellige når jeg følger linket.

  Mvh Katarina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *