Disk Drill Pro

Mac: Fotografens drømmepakke – spar 6000 DKK

Del dette:

Jeg ved en masse fotografer følger med her på bloggen, og derfor ville jeg dele dette tilbud med jer, fordi jeg tror nogle stykker af jer finder tilbuddet interessant. Man får en masse mac-apps for kun 250 kr.

Bundlehunt er kendt for at samle en kæmpe pakke med alle mulige mac-apps, som man kan få til meget billige penge. Og de har gjort det igen. Denne gang er der nogle programmer, der passer til fotograferne derude, hvor man sparer latterlig mange penge.

Jeg har fremhævet de vigtigeste programmer, som jeg mener vil have interesse for jer fotografer. Det er alligevel 4 programmer, som tilsammen kostede over 1000 kr. Det er 75% sparet.

Disk Drill PRO: Jeg har haft mange besøg på min webside, hvor folk kan læse mine guide til at gendanne billeder og fotos fra et SD-kort, hvis der er opstået problemer. Løsningen har dog kun virket til Windows, og jeg har altid anbefalet Disk Drill PRO, som det bedste alternativ, men prisen har ofte skræmt folk væk. Nu får du det med i denne bundle. Det er et super program, hvis man oplever ens billeder er forsvundet eller der opstår problemer.

Mac Internet Security X8: Jeg kan se på nettet, at det har modtaget mange gode anmeldelser, og bliver rost for deres “Strong malware protection; excellent extra features such as NetBarrier; very low performance impact”. Det eneste minus er prisen, og det må man sige er en god deal, når man får det med i denne bundle.

Arq Online Backup: Du kan opsætte dette program til at tage backup af en bestemt mappe på din mac hvert minut, time eller dag. Det er virkelig smart. Så er ens fotos fra fotomappen altid i skyen, så man ikke mister dem, hvis man får stjålet sin mac.

Proview PDF Editor: Med dette program kan du ændre og redigerer i PDF-filer. Det er virkelig besværligt i det normale.

Circus Ponies NoteBook: Noteprogram. Vist ikke så meget at sige til det.

SQLite Pro: Et lidt mere avanceret program. De fleste kan nok ikke bruge dette, fordi det kun er henvendt til dem der laver hjemmesider.

Collage It Pro: Man kan lave nogle virkelig flotter collager meget dette program, som kan printes op på vægen.

Exhibeo: Man kan lave sit eget tema til sin mac, som endda er optiemret til de nyeste mac retina skærme.

Coherent PDF Command Line Tools – Server License: Endnu et PDF-redigerings program, hvor du kan sætte kode på og en masse andet.

SuperTab: Skulle eftersigende være et super program, som du kan navigere bedre rundt end på din mac end man allerede kan. Svært at tro? 😀

Elmedia Player Pro: Her kan du afspille dine film eller timelapses, som du selvfølgelig laver 🙂

Airy: Download video fras youtube.

Delibar: Skulle være god til at lave bogmærker på din computer.

Image Smith 2.2: Med dette program kan du ændre i størrelsen på et billede, og det skulle være et af de bedste programmer, som du kan reducere størrelsen på en fil, så de ikke fylder så meget og samtidig beholde kvaliteten i billedet. Det virker for mig 🙂

Folx Pro: Med dette program kan du lave torrent filer, som du kan dele med dine venner, så de kan se dine flotte billeder.

 

Du kan kigge nærmere på deres side lige her: https://bundlehunt.com/

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *