Bliv gæsteblogger på Alexanderleo.dk

Del dette:

Hvis du har nogle gode råd eller erfaringer, som du mener at folk bør vide kan du kontakte mig lige her.

En gæsteblogger skriver typisk et gæsteindlæg omkring et område, som man ved meget om. Dette er en god måde til at dele sine gode råd til folk, men man kan også selv få gavn af at være gæsteblogger. For under hvert indlæg på min blog finder du en “Om” side, der beskriver forfatteren. I dette felt vil man kunne få et link til sin facebookside, hjemmeside osv. Dette er utrolig nyttigt, når du gerne vil have folk til at finde dig på Google, da et link fra en side med samme emne har stor gavn. 
Så har du nogle gode fototips du brænder inde med kan du få dem publiceret på min blog. Hvis du vil dele nogle spritnye fotonyheder, eller en fantastisk tutorial, som du lige har brugt kan du også få dem vist på min blog. Du skal som sagt bare kontakte mig her på siden, og så finder vi hurtigt ud af noget.

Gæsteblogger information
Sådan ser den lille boks ud med informationer om forfatteren

 

Ganske få krav for at blive gæsteblogger

Jeg har kun nogle ganske få krav, hvis du ønsker at skrive et gæsteindlæg.

  • Det skal være på dansk, da dette er min målgruppe.
  • Det skal have relevans i forhold til Alexanderleo.dk
  • Det skal være unikt. Det skal altså ikke være andre steder på nettet.
  • Du skal have læst det i gennem for korrekturfejl.

Hvis du mener at kan gøre dette må du endelig kontakte mig her på siden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *