BackupBox.dk

BackupBox – Billig løsning til billig backup

Del dette:

Som fotograf vil du altid gemme dine billeder sikkert. Det kan være på en ekstern harddisk, eller en dyr backupløsning. Men med BackupBox får du en løsning, hvor du får billig backup. Deres priser er utrolig billige i forhold til konkurrenterne. Da det er et forholdsvis nyopstartet dansk firma, får man selvfølgelig også god dansk support, hvis der opstår problemer med produktet.

Hvad er backup?

Backup betyder at du tager en kopi af dine data, og gemmer dem på en harddisk. BackupBox’ løsning er en lidt anderledes måde. Dine data gemmes nemlig via skyen. Det vil sige at du kan tilgå alle dine data fra hvilken som helst enhed. Du skal altså ikke hele tage den bestemte eksterne harddisk frem, når du skal gemme eller se data.
Når ens data gemmes via skyen bliver de dog stadigvæk gemt på en harddisk et sted i verdenen. Disse servere er som regel godt opbevaret i mod oversvømmelse, brand osv. De er derfor sikret rigtig godt. Der tages også backup af dine data løbende, så du hele tiden kan gendanne slettede filer. Dette må man sige er billig backup.

Hvorfor vælge BackupBox?

Du skal vælge BackupBox, fordi de netop er danmarks billigeste leverandør med backopløsninger. De har god kundeservice, samt 99,9% oppetid på deres servere. Og samtidig tages der en backup af din backup, så dine filer altid er gemt. Hvis du glemmer at fornye dit abonnement er dine filer stadigvæk gemt i 30 dage, så du altid kan få dine filer igen.
Her kan du se hvad de lover ved deres backuppakke kaldet “Ubegrænset Backup”

 • Der er bogstavelig talt ubegrænset plads på din server!
 • Ubegrænset antal computere til backup
 • Se dine filer på farten fra din smartphone
 • Det let
 • Backup af din NAS

Nu tænker du måske at du gerne vil have mere? Og det kan du sagtens! BackupBox har nemlig også en løsning de kalder “Briefcase”, som har flere muligheder. Du kan bla.

 • Opbevar filer som en virtuel disk, som ikke optager diskplads
 • Du kan vælge mellem 500-2000 GB
 • Og så får du selvfølgelig også “Ubegrænset Backup” med i købet
 • Priser mellem 60-120 kr. om måneden

BackupBox’ siger: Betal, installer, nyd sikkerheden!
Nemmere kan det vist ikke siges!

Du kan bestille via dette link: BackupBox.dk

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

One comment

 1. Hej Alexander,

  Først og fremmest super artikel du har skrevet, jeg faldt over den da jeg er gammel backupbox kunde og har været rigtig glad for den backup de har taget af mine mange billeder.
  Som anlægsgartner får man emmervæk taget en helt del billeder af forskellige projekter, og de er jo gode at gemme i årene frem som inspiration til kommende projekter.

  Alt i alt har jeg haft en fantastisk oplevelse hos Backupbox, men min kone blev lidt ked af der ikke var direkte telefon support, så jeg blev anbefalet at prøve http://www.mybackup.today – Det har vi så kørt med i nogen måneder nu og jeg må sige det virker præcis lige så godt som Backupbox, man får bare telefon support med oveni hatten (næsten) helt gratis. Så måske du skulle tage et kig på Mybackup og også skrive en anmeldelse af deres service? Jeg har ihvertfald kun gode ting at sige om både dem og Backupbox.

  Mvh
  Poul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *