3 steder at tage billeder til videresalg

Del dette:

Hvis man har et par år på bagen som fotograf, har man ofte erhvervet sig en del fotoudstyr og det er ikke altid det er helt billigt, når man fx. opgraderer til en nyt kamera og måske et helt ny system. Så skal man til at investere i et komplet antal nye objektiver og udstyr til det nye mærke, som langt fra kan hentes hjem på at sælge sit tidligere udstyr.

Som fotograf har man mulighed for at sælge sine billeder, men det kræver man tager billeder af det folk vil købe. Vi har samlet en kort liste med steder du kan tage billeder, som forhåbentlig burde kunne give lidt mønt med videresalg til medier og lignenede.

1. Festivaller

Nogle festivaller tillader fotografer at tage billeder til deres koncerter hvorimod det ikke er tilladt hos andre. Det er vigtigt du har styr på disse regler inden du sætter dine billeder til videresalg. Koncertbilleder er i rigtig høj kurs, fordi det kan være billeder af andres favoritkunster eller band. Før det kan blive en god investering, skal du enten søge om fotograftilladelse til festivalen, så du undgår at betale for en billet. Hvis du gerne vil fotografere i mens du er på festival, skal du huske at sørge for de rette fornødenheder til festivalen. Dem finder du her: Festivalkits.dk

2. Tour de France

Cykelløbet er blandt de tre største spotsbegivenheder i hele verden, og bliver fulgt af flere hundrede millioner seere. Feltet er fyldt med verdensklasseryttere, som du senere kan sælge billeder til merchandise butikker, fans og endda til selve holdet, hvis de har interesse i at have billeder af deres ryttere. Hvis du får eksklusive billeder kan du sælge dem til aviserne, der bruger dem i dækningen af det store løb.

3. Hverdagsbilleder

Der er et stort marked inden for stockbilleder, hvor det i sær er billeder til online artikler som hitter. Hvis du er god til at forudse online trends og historier, kan du med fordel skyde billeder til disse artikler. Du kan læse mere om at tjene penge på dine billeder her: Tjen penge på dine feriebilleder

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *