Få brugt fotografiet til noget fornuftigt

Del dette:

Efter at fotografering og deling af billeder på de sociale medier er blevet mere og mere populært, er der også langt flere, der tager billeder af alt, hvad de kan komme i nærheden af. Men med så mange billeder, kan det være svært at få det brugt og især på noget fornuftigt. Det er synd at lade alle dine gode billeder gå til spilde, så her er nogle tips til hvad de kan bruges til.

Gaver

Ja det mest åbenlyse er at bruge dine billeder til gaver.  Især hvis du er en god fotograf, kan du få noget rigtig flot ud af dem, men det kan også være en familie aktivitet. Du kan f.eks. lave fotoalbums, krus med billede, eller endda en bamse med billede. Generelt er fotogaver en god måde at lave personlige gaver.

Tjen penge

Hvis du er en god fotograf, er der selvfølgelig også den mulighed, at du kan tjene penge på dine billeder. Tilbyd at tage billeder privat eller for firmaer, men hvis det er for at få brugt nogle gamle billeder, så tænk på reklameindustrien, eller brug dem til at lave fantastik kunst, der måske kan sælges.

Vær kreativ

Nogle gange behøver man dog ikke kun at tænke på fotografering som en indkomst eller en måde at spare penge på, ved at lette lidt på gave budgettet. Du kan også bruge dine billeder som en hobby. Lav en fotoblog, eller colager. Der er uendeligt mange muligheder, der gør det muligt for dig at bruge dine billeder. Det er også måder hvorpå, du kan dele din kreativitet, dine evner og dine ideer med resten af verden, eller bare de mennesker du holder allermest af.

Generelt er billeder og fotografering bare en god måde, at udtrykke dig selv på. Du får måske øjnene op får noget helt nyt, og finder inspiration du kan bruge andre steder i livet, mens husk at det altid skal give en god følelse indeni når du skaber noget så unikt som billeder.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *