Klar til din fotorejse til USA?

Del dette:

Det er blevet sommer, og mange glæder sig til at komme ud at rejse. Et ofte besøgt rejsemål for dem der gerne vil på en storbysferie er USA. Fotografering og deling af billeder på de sociale medier bliver også mere og mere populært, hvilket også er en god ting ved en rejse til USA, for her er der rigeligt med muligheder for at få brugt dit kamera. Der er dog en del ting at huske før sådan en rejse:

Få pakket

Det bliver hurtigt uoverskueligt, når man gerne vil rejse så langt væk, som til USA, især når det kommer til pakning. Derfor kan det være en god ide at lave en pakkeliste, så du kan strege hver ting ud, når den er pakket godt ned, så du ikke glemmer noget. Husk også at gøre plads til alt fotoudstyret, og vær beredt på at skulle betale lidt ekstra får at få det hel med i flyet, får når det komme til kvalitetsbilleder kan man ikke gå ned på udstyr.

Men vær økonomisk

Ja selvom du ikke skal gå end på udstyr til din fotorejse, så vær økonomisk bevidst. Du kan nemlig få en masse godt fotoudstyr til billige penge, hvis du køber det de rigtige steder. Tjek flere forskellige steder, og søg online. Derudover så husk at du rejser til USA. Her er der også mange muligheder får at få opdateret dit grej, og få fat i noget nyt.

Husk det praktiske

Nu når alt er pakket, og planen får det nye fotoudstyr er lagt, så husk også at få tænkt på det praktiske. Du kommer nemlig ikke så langt på din rejse, hvis du glemmer at få søgt om rejsetilladelse. Husk at få søgt både om ESTA og visum. Du kan lave en elektronisk ansøgning om rejsetilladelse, og få ordnet Esta Online, så det hele behøver ikke være så besværligt.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *