Få din egen online portfolio for 59 kr. for et år

Del dette:

Du kan i dette øjeblik få et gratis webhotel i et HELT år og kun betale for dit domæne hos Surftown. Dette er i anledning af Black Friday som de vist har tyvstartet lidt, men det er et kanon tilbud til fotografen, der gerne vil have sin egen hjemmeside og vise sine billeder frem til venner, familie og alle andre. Din helt egen online showcase!

Hvorfor så billigt?

Jeg tror de vil prøve at kapre kunder, da du i sagens natur vil komme til at betale en smule mere om måneden, når der er gået et helt år (12 måneder). Jeg benytter selv Surftown til mine hjemmesider og har rigtig gode erfaringer med dem. Efterfølgende vil det kun koste 20 kr. om måneden, så det er virkelig et røverkøb.

Sådan gør du

Hop ind på Surftown lige her: Surftown.dk

Du skal derefter indtaste det domænenavn du ønsker til siden. Du vil formentlig vælge dit eget navn, det gjorde jeg i hvert fald selv. Når du har fundet dit rette domænenavn og valgt det, skal du trykke “vælg”.

Derefter trykker du på “Næste trin” ude til højre og indtaster dine oplysninger.

Du vil nu komme til en betalingsside, hvor du kun skal betale de 59 kr – det er billigt.

Det er nemt at opsætte din egen portfolio

Når du skal opsætte din egen portfolio, skal du installere programmet “WordPress” inde på din webserver. Det er det meste benyttede websystem i hele verden, så det er nemt, sikkert og bare godt 🙂

Tryk da på “One Click Toolbox” og derefter installer WordPress på siden. Du skal nu finde et tema til din hjemmeside. Jeg kan anbefale nogle af følgende:

Portfolio Gallery

Aperture

SKT Photo Session

Divina

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Derfor bør du overveje et fotokursus

Elsker du at tage billeder? Er det altid dig, der hiver kameraet frem, når noget …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *