Find det bedste lån til dit nye kamera

Del dette:

Et høj-kvalitets kamera er et must, hvis du har en passion for fotografi. Du har muligvis også brug for udstyr til kameraet, hvorfor det pludselig kan blive en dyr hobby. Denne guide handler derfor om, hvordan du på bedstevis kan låne penge hos sammenligningstjenester som Fair-laan.dk, så du kan komme igang med at skyde de bedste billeder med det rette kamera og udstyr.

1. Sammenlign lånene online

Det er i mange forskellige henseender en god ide at sammenligne priser og ikke bare gå med det første og bedste lån – det kan jo være, at du kan finde et bedre lån. Du behøver dog heldigvis ikke længere at undersøge hele lånemarkedet ved at gå fra låneudbyder til låneudbyder og indhente tilbud. Denne metode er yderst tidskrævende og meget omsonst, hvis du blot skal låne et mindre beløb.

I dag skal du bare åbne din computer og klikke ind på en sammenligningstjeneste som eksempelvis Fair-laan. Denne tjeneste formidler lån på vegne af mange forskellige låneudbydere, og du kan derfor nemt danne dig et overblik over de listede lånemuligheder som harmonerer med din økonomiske situation.

2. Du bør kende til ÅOP og løbetid

Der er nogle helt grundlæggende økonomiske begreber, som du bør kende til med henblik på at vælge det bedste lån.

Det første begreb er ÅOP som er en forkortelse for “årlige omkostninger i procent”. Dette tal er meget vigtigt, idet du ud fra dette tal kan aflæse alle de samlede omkostninger, der er forbundet med lånet såsom; renter, gebyrer og andre omkostninger. ÅOP er derfor et mere sigende term end eksempelvis renten, idet denne, som beskrevet, er et mere omfavnende begreb. Du bør derfor bruge ÅOP til at sammenligne de forskellige lån fra listen med lånemuligheder.

Løbetiden dækker over den rum tid, som et lån strækker sig over. Det er, med andre ord, den tid, som det som udgangspunkt vil tage dig at tilbagebetale lånet.

3. Få overblik over din privatøkonomi

Inden du vælger at optage et online lån, bør du kende til din aktuelle økonomiske situation. Et lån er en ekstra udgiftspost, indtil du har tilbagebetalt det. Derfor bør du gøre dig tanker om, hvorvidt du har økonomisk råderum til at tilbagebetale lånet. Du kan eventuelt bruge en aften på at udarbejde et budget, så du med stor nøjagtig ved, om du økonomisk kan håndtere endnu en udgift i budgettet.

I budgettet lister du dine indtægter og udgifter, så du kan se dit rådighedsbeløb. Hvis dit rådighedsbeløb i forvejen er presset, skal du overveje, om det er det rette valg at optage et online lån.

I forbindelse med ovenstående, bør du ligeledes skænke en tanke til uforudsete udgifter. Det skal helst ikke være sådan, at du går i minus hver gang en uforudset udgift dukker op.

Det er meget nemt at optage et lån, idet du kan ansøge om dette online og ikke skal stille sikkerhed. Det tager derfor kun ganske få minutter at ansøge om et lån, hvorfor online lånet er en veloplagt mulighed for de mindre forbrugsgoder. Du bør dog stadig gøre dig tanker om ovenstående, før du træffer den endelige beslutning om at ansøge.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *