affinity photo

Affinity Photo: Nyt Photoshop alternativ til Mac brugere

Del dette:

Affinity Photo er det helt nye program på den store scene indenfor billedredigering. De har netop udgivet en beta af deres nye program, der overrasker virkelig positivt. De kalder det selv det nye Photoshop alternativ, og det må man sige de har noget at have det i, fordi programmet kommer med en masse funktioner, som man kender fra Photoshop. Hvis du er en garvet Photoshop bruger vil du kunne mestre dette program indenfor en time, fordi interfacet er præcist det samme som Photoshop.

Firmaet bag programmet kommer med en meget passende beskrivelse af Affinity Photo

the fastest, smoothest, most precise, professional image editing software for Mac.

Programmet vil kun blive tilgængeligt for mac brugere, hvor det kan købes gennem App Store for 50 dollars. I modsætning til Adobe er det ikke en abonnement tjeneste. Licensen vil være gyldig i to år, så man kan nyde godt af de mange opdatering, der vil komme i fremtiden.

Her ses en lang liste af de funktioner, som de tilbyder i deres program:

 • Live blend modes
 • Inpainting (fungerer ligesom Photoshops Content Aware Fill)
 • Photoshop PSD kompatibel
 • Live Pixel
 • Split View

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Derfor bør du overveje et fotokursus

Elsker du at tage billeder? Er det altid dig, der hiver kameraet frem, når noget …

2 comments

 1. Hej Alexander, hvor har du det fra med at:”Licensen vil være gyldig i to år”, hvad sker der så efter der er gået 2 år?

  Willy

  • Hej Willy,

   Disse informationer har jeg fundet via de officielle sider da jeg skrev indlægget. Jeg kan se inde på deres AppStore, at flere også taler positivt om man netop får 2 års gratis opdateringer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *