Manual iPhone app

Manual: Styr dit iPhone kamera manuelt

Del dette:

Der findes et hav af deciderede mobilfotografer, der kun bruger deres iPhone, når de tager det gode billede. Dette gøres for det meste gennem Apples egen kamera app, som kun lader dig bruge automatiske indstillinger, når billedet tages. Dette er der nu blevet lavet om på efter iOS 8 er udkommet.

Manual er navnet på den nye app, der lader dig styre dit kamera helt manuelt – ligesom på dit spejlrefleks. Og lige nu er appen faktisk på tilbud til sølle 13 DKK efter de lige har lanceret deres app.

Jeg har testet deres app, og må virkelig sige det er fantastisk man selv kan vælge indstillingerne. Det har jeg virkelig savnet fra mit DSLR, da jeg nu selv kan bestemme, hvordan motivet skal være, når billedet er færdigproduceret.

Her er en liste med alle fordelene:

  • Manuel ISO (50-500)
  • Manuel lukkertid (0.5 to 1/2000)
  • Manuelt fokus
  • Live histogram
  • Manuel hvidblanace
  • Exposure bracketing
  • Fill Flash
  • EXIF

Du kan hente appen i Appstore via din iPhone eller iPad, som undstøtter iOS 8.

Manual – Custom exposure camera – Little Pixels

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Fujifilm X-Pro1 anmeldelse

Fujifilm X-Pro1 anmeldelse og tanker

For kort tid siden havde jeg en kort, men stormfuld, kærlighedsaffære med Fujifilm’s X-Pro1. Et …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *