CameraBag 2

Køb Mac billedprogrammet CameraBag 2 til 6 DKK

Del dette:

Lige nu kan du få CameraBag 2 til sølle 6 DKK. Det er et begrænset tilbud, som du faktisk får sammen med flere programmer. Det lyder dog for godt til at være sandt? Hjemmesiden Stacksocial arrangerer ofte disse supertilbud, hvor man kan vælge sin egen pris. Og så har du endda god samvittighed, når du kan vælge 10% af dine penge skal gå til velgørenhed.

Hvis du gerne vil have dette billedredigeringsprogram til din Mac kan du bestille det lige her. Du skal trykke på “Name Your Own Price”, og derefter skrive 1.01. Det er vigtigt at det er et punktum, og ikke et komma, da den ellers ikke vil godtage det.
Du kan dog også vælge at betale 9.81, som er gennemsnittet lige nu, og derved få endu flere programmer med. Det er dog helt op til dig selv. Jeg håber du vil komme til at bruge programmet, fordi det er virkelig et super program, og til denne pris bliver de bare endnu bedre.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Derfor bør du overveje et fotokursus

Elsker du at tage billeder? Er det altid dig, der hiver kameraet frem, når noget …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *