duracell canon batteri

Duracell LP-E10 super billigt batteri alternativ

Del dette:

Batterier spiller en stor rolle i manges liv, og det gør det også for alle fotografer. Der findes et hav af forskellige varianter, som kan fås til de forskellige kameraer, der nu findes. Derfor har jeg testet et Duracell LP-E10, som passer perfekt til mit Canon 1100D.
Det der ofte gør et batteri dyrt er pga. af forskellen på mAh. Batteriet har simpelthen en større kapacitet, så det vil kunne have en længere batterilevetid. Dette er dog ikke aktuelt i denne test, da dette har samme mAh, som et normalt batteri fra Canon til denne model.

Derfor var det med en stor fornøjelse, at jeg købte dette batteri, og testede samt sammenlignede med mit normale canon batteri, der fulgte med mit 1100D. Og jeg kan allerede nu afsløre, at der er en STOR forskel.

Derfor prøvede jeg et af de billigere batterier, som ikke kommer fra Canon. Jeg ville simpelthen se om de mange penge man sparede gik ud over batterilevetiden.

Derfor testede jeg begge batterier op i mod hinanden, hvor jeg brugte mit Canon 1100D til testen. Jeg opladede begge batterier, så de begge lyste grønt i 10 minutter. Derefter indsatte jeg mit nyerhvervede Duracell batteri, og begyndte at optage video – lige indtil batteriet ikke kunne mere. Derefter slukkede jeg kameraet, og tændte det igen. Derefter optog jeg et sidste klip, som kun varede nogle sekunder, da batteriet var tomt. Samme procedure lavede jeg med mit Canon 1100D.

Forskellen var ikke synderlig stor. Der var kun 4 minutters ekstra video, da jeg brugte mit Duracell LP-E10. Jeg formoder dette er pga. jeg har brugt mit originale canon batteri i nogle år, og derfor er det blevet slidt. Det vil altså sige man får samme batterilevetid for en pris, der er halveret i forhold til de originale. Dette faktum finder jeg virkelig tiltalende, da man på lang sigt vil kunne spare en masse penge. Dette er i sær gældende, da jeg altid render rundt med 1-2 backup batterier, hvis det nu skulle gå dødt, eller jeg har glemt at oplade det.

I stedet for et originalt canon batteri kan jeg nu have 2 batteri til samme pris. Og når jeg pludselig får opgraderet til et Canon 6D bliver besparelsen virkelig stor, når jeg skal købe batterier samt backup batterier til et batterigreb.

Hvorfor Duracell?

Jeg vil stadigvæk mene, at Duracell er et kvalitetsmærke. Derfor vil man sagtens kunne få endnu billgere batterier, men her ved jeg, at batterilevetiden simpelthen vil være derefter. Derfor synes jeg man skal bruge Duracell, da de laver batteri til de fleste kameramærker, og leverer god kvalitet og batterilevetid til en favorabel pris.

Jeg kan også læse mig frem på nettet, at billige batterier vinder eller er på lige fod med de virkelig dyre. Derfor er der altså en masse penge at spare.

Køb online og få dem endnu billigere

Dette kan jeg også kun anbefale. Man sparer som regel penge, når man køber batterierne online i forhold til butikkerne. Derfor vil jeg anbefale, at bestille batterier til dit kamera på nettet, da man så får flere penge til andet kameraudstyr.

Dette kan du med fordel gøre ved batteries-online.dk, hvor jeg købte mine. Jeg er fint tilfreds med dem jeg fik, og havde dem faktisk dagen efter, da jeg bestilte tidligt. Så alt i alt et virkelig godt batteri til den god pris.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Fujifilm X-Pro1 anmeldelse

Fujifilm X-Pro1 anmeldelse og tanker

For kort tid siden havde jeg en kort, men stormfuld, kærlighedsaffære med Fujifilm’s X-Pro1. Et …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *