Rob Woodcox

Se Rob Woodcox’ fascinerende surrealistiske billeder

Del dette:

Når man er meget interesseret i fotografering kigger man ofte på en masse billeder. Og jeg er ingen undtagelse. Jeg sidder tit, og kigger rundt på diverse fotografers billeder. Forleden fandt jeg Rob Woodcox’ facebookside, som havde et link til hans hjemmeside og Flickr. Og sikke nogle fantastiske billeder. Disse billeder er utrolig kreative, og meget gennemarbejdet. Det belønner sig i hvert fald hos Rob’s billeder. Og utroligt nok startede Rob først at fotografere i 2009.Jeg kontaktede Rob med det samme, og forhørte mig om muligheden for at dele hans billeder. Han gav mig tilladelse, og derfor vil jeg nu vise disse fabelagtige billeder. Hvis du vil se flere billeder fra Rob kan du tjekke hans facebookside og hjemmeside.

Til de interesserede bruger Rob et Canon 5D mark II, som har været brugt til bla. en reklame i Vouge.

Læn dig tilbage og nyd de flottebilleder.


Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Derfor bør du overveje et fotokursus

Elsker du at tage billeder? Er det altid dig, der hiver kameraet frem, når noget …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *