Erik Johansson

Se Erik Johansson’s manipulerede billeder

Del dette:

Jeg opdagede Erik Johansson’s hjemmeside, da jeg så et oplæg på Ted. Her snakkede han omkring billeders evne til at manipulere menneskets øjne. For mange af disse billeder er blevet manipuleret efter billedet er blevet taget. De er dog stadigvæk “foto-realistiske”, som Erik Johansson mener. Du videoen på youtube, som hedder “Impossible photography”.

Erik kommer fra Sverige, og startede med at fotografere, som 15-årig. Nu er Nu er han 29 år, og bruger til daglig et Hasselblad H5D-40 eller Canon 5D mark II. Af objektiver bruger han henholdsvis et Hasselblad HCD 35-90 og Canon 24-70.

Du kan følge ham på siden erikjohanssonphoto.com

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Derfor bør du overveje et fotokursus

Elsker du at tage billeder? Er det altid dig, der hiver kameraet frem, når noget …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *