onsdag, december 1, 2021
Forside » Fotonyheder » Portraiture lightroom plugin
Portraiture lightroom plugin

Portraiture lightroom plugin

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Portraiture RedigeringPortraiture er et Plugin, udviklet af Imagenomic. De har flere udmærkede plugins som Noiseware og Realgrain, men Portraiture er langt mit foretrukne, og det eneste jeg har, efter at have prøvet de andre.

I bund og grund bruges Portraiture til hud og retouchering af dine portrætter. Det kan rengøre huden og give den et meget lækkert og smooth look. Det er utrolig nemt at arbejde med og er meget simpelt. Nybegynderen kan med let hed bruge det, men vil nok ikke bruge det, da prisen ligger på 199,95 USD.

Det findes som Plugin til Photoshop, Lightroom og Aperture, hvor jeg selv er vant til at arbejde i Lightroom, hvor jeg har vænnet mig til det super nemme workflow. Det er muligt at prøve programmet, inden man køber det, hvilket jeg anbefaler stærkt. Måden den behandler på, er ikke for alle.

Jeg håber i kunne bruge denne anbefaling til noget positivt og jeg håber, i for prøvet det.Portraiture Lightroom Forskel

Markus Lajer Christensen


Amatørfotograf, Bosat i Ebeltoft. Gør sig inden for Landskab, portræt og street.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*