Billedbutikken logo

Konkurrence: Vind gratis fotoprint fra Billedbutikken.dk

Del dette:

I et tæt samarbejde med Billedbutikken.dk afholder jeg endnu en fotokonkurrence, hvor du kan vinde et flot lærred med dit helt eget motiv. Konkurrencen den er allerede startet, så du må hellere komme i gang med, at tage et fantastisk billede eller finde et frem fra gemmerne. Hvis du skulle være så heldig, at du vinder fotokonkurrencen skal du bare sende dit billede til Billedbutikken, og så vil de sende et lærred, hvor dit billede er printet på. Det er derfor helt gratis, at deltage i konkurrencen.

For at deltage i konkurrencen skal du indsende dit billede nederst på siden, der derefter vil blive vurderet blandt de mange andre billeder, og måske blive udvalgt til vinderbilledet. Temaet vil i denne fotokonkurrence være SOMMER. Det er helt frit, at fortolke dette tema. Held og lykke.

Hvem er Billedbutikken?

Billedbutikken har specialiseret sig i fremstillelse af billedprint, som yder en høj kvalitet fra dine digitale fotos. Du kan nemt og trygt uploade dine egne billeder på deres side, og begynde processen, der kan munde ud i et print på rigtig fotopapir. Du kan få lavet alverdens ting hos billedbutikken. Lige fra et pasfoto til et kæmpe panoramabillede.

Og så støtter de også kræftens bekæmpelse samt søkoen i Zoo.

Bedst i test

Det er ikke kun tomme ord, som billedbutikken bruger på deres hjemmeside. De lever nemlig op til deres egne beskrivelser i diverse tests, hvor de gentagne gange får en masse ros for deres flotte printkvalitet. De er bla. bedst i test hos Søndasgavisen, hvor eksperten udtalte følgende:
Der er ingen tvivl om vinderen. Billederne er dejligt lyse, har masser af farver og bedre kontrast. Og så lider billederne ikke af samme grums som i de andre bøger.”

Det med småt:

 • Kun ét foto pr. deltager
 • Billedet er et 40 x 60 lærred print.
 • Temaet er SOMMER
 • Billedet skal være produceret i 2014
 • Konkurrencen slutter mandag d. 9/6 kl. 23:59 og kører derfor i to uger.
 • Billedet kan kun uploades i følgende filformater (.jpg, .png etc. med RGB-farverum)
 • Billedet skal minimum være 50 KB og maximum 50 MB
 • Vinderen vil få besked via mail samt navnet vil blive offentliggjort på Alexanderleo.dk
 • Vinderen vil blive bedt, at sende sit billede til Billedbutikken.
 • Jeg forbeholder mig retten til, at afvise billeder ved snyd.

 

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Konkurrence: Vind et galleriprint fra CEWE

I samarbejde med CEWE afholder jeg en fotokonkurrence med temaet ’natbilleder’. Det bedste billede bliver …

2 comments

 1. Arne R. Flarup

  Jeg elsker at tage naturbilleder, og dette billede viser, hvordan svaner lander, før de svømmer. Dette billede er jeg meget tilfreds med, da de er taget lige på kornet.

 2. Arne R. Flarup

  Dette billede er et af mine absolut bedste af to svaner, der lander på vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *