Moo kort eksempel

Design visitkort gratis med Moo

Del dette:

Leder du også efter et sted, hvor du kan købe lækre kvalitetvisitkort? Så vil jeg præsenterer dig for Moo. Det er et engelsk firma, der har speciale i kvalitetvisitkort. Det kan man bla. læse på deres side, hvor de fortæller om deres tre typer papir. De har det klassiske, det miljøvenlige og deluxe papiret til dig, der gerne vil have lækre visitkort. Moo kan endda bryste sig med 3 Webby Awards. Det er hjemmesidernes svar på en Oscar.

Hvorfor designe visitkort hos Moo?

Som sagt har Moo allerede bevist deres værd, når de har vundet 3 priser inden for deres fag. Men der er mere. Deres opbygning af visitkortets design er super simpel og brugervenlig. Du uploader bare dit billede, som du ønsker på bagsiden af dit visitkort, og så klarer de resten. Og hvis du vil have 100 visitkort kan du uploade 100 billeder, og derved få 100 unikke visitkort.Moo visitkort

Men der er mere. Deres service er fantastisk. Og det er deres sjove mails, når man bestiller også. For det er nemlig “Little Moo”, der sender alle deres mails ud.

Og som en bonus til alle nye kunder skal man da forkæles lidt. Så derfor kan man bestille 10 gratis visitkort på deres. De betaler kortene og fragten. Du skal bare uploade dine billeder, og vente til “Big MOO” printer og sender dine nye visitkort.
Disse 10 visitkort  kommer i en lille fin æske, som også har en utrolig lækker kvalitet. Som du kan se ude i siden.

Men du vil vel også have 10 gratis visitkort, som du kan sætte dit eget præg på. Du skal bare klikke her, og så vil Moo straks hjælpe dig.

Moo visitkort design
Mine visitkort fra Moo

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Skal dit hjem sælges? Sådan tager du de perfekte billeder!

Ét billede er mere værd end tusind ord. Dette gælder i hvert fald når dit …

4 comments

  1. Tvivler på at hvert visitkort vejer 350 gram.. Kan det passe?

  2. hehe nej han tager bare fejl de er lavet med 350g parpir/karton 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *