De perfekte steder til dine næste billeder

Del dette:

Mangler du et godt sted at tage nogle gode billeder? Vi ved. at omgivelserne er lige så vigtige som selve billedet. Det kan typisk være skræmmende at finde den rigtige placering til dine billeder, især når du bor et sted, der ikke ligefrem er fotogent. Ikke desto mindre kan du finde de bedste fotoshoot-placeringer med den rigtige mængde fantasi og gode idéer.

 

Hvis du ønsker et godt shoot i forbindelse med en bil, så læs mere på Dipcrew.dk og ellers får du også en række af gode steder, hvor du kan tage dine næste billeder her:

 

Tænk over hvad du vil med billedet

Mange fotografer kæmper for at finde forskellige og specielle steder, hvor de kan tage deres billedet. Det er rigtigt, at en placering fortæller historien bag et billede og giver en historie om billedets timing og stemning. Derfor er det også vigtigt at vælge den helt rette lokation.

 

Ved at svare på nedenstående spørgsmål kan det være, at du finder frem til det helt rette sted, til dit næste fotoshoot.

 

  • Foretrækker jeg et sted indendørs eller udendørs?
  • Skal der være maksimal belysning?
  • Bør stedet være nærheden?
  • Er der behov for flere forskellige lokationer?
  • Skal det være et sted med liv, såsom en overfyldt by eller et fredeligt og simpelt sted?

 

Ved at besvare ovenstående spørgsmål, kommer du måske et skridt tættere på at finde det sted der appellerer til dig, når du skal være kreativ med fotografering.

 

En bil som setting

En bil giver dig muligvis begrænsede muligheder i forhold til pladsen, men der er stadig gode forudsætninger for at tage nogle skønne billeder.

 

Der er rig mulighed for at være kreativ her, og få billederne præcis som du ønsker dem. Billederne bliver mere intime og hyggelige, hvis det tages inde i bilen. I denne forbindelse kan det dog være nødvendigt med en flot styling af din bil. Ellers kan du også tage billeder ude foran bilen eller ovenpå den. Der findes et hav af muligheder.

 

Et åbent landskab som setting

Generelt er der super gode muligheder for at tage nogle gode billeder i et åbent landskab. Baggrunden fylder ikke for meget, men giver alligevel billedet en god dybde og mulighed for at lege med himlens farver.

 

Du kan udtrykke din kærlighed til naturen og det grønne eller farverige landskab ved at vælge et åbent landskab som lokation. Derudover kan det store rum være det perfekte sted at give slip på enhver begrænsning og give dig gode muligheder for at udtrykke dig.

 

Speciel arkitektur som setting

Bygninger med en flot arkitektur eller indretning kan også tjene som det perfekte sted for dine billeder. Noget af det fineste arkitektur og vartegn kan findes på historiske steder. Ellers er der også god mulighed for at tage nogle flotte billeder ved gamle teatre, industrihoteller, industriparker og moderne bygninger.

 

Omfavn og udnyt dine omgivelser alt hvad du kan, når du tager billeder. Der er masser muligheder, når det kommer til at finde en god lokation til dit billede, det handler blot om at være kreativ.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Check Also

Pokerturneringer kan være en opgave for eventfotografer

Af og til kan det kræve en smule fantasi for at kunne klare sig som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *