mandag, januar 30, 2023
Forside » Fotonyheder » Benjamin Zank imponerer med sine billeder
Benjamin Zank imponerer med sine billeder

Benjamin Zank imponerer med sine billeder

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Del dette:

For et stykke tid siden opdagede jeg Benjamin Zank’s hjemmeside. Og det var en fantastisk følelse, som rammer en, når man ser hans imponerende billeder. De er virkelig så kreative, og gennemtænkt til mindste detalje. Det fedeste er at mange af billederne er slet ikke redigeret. De er bare sat ordentlig op, så han får den ønskede effekt.

Benjamin Zank er startede med at fotografere, som 18-årig. Nu er han 22 år, og fire års erfaringer rigere. Det hele er selvlært. Siden han startede har han haft et hav af opgaver. Han haft forskellige bands og en tryllekunster, som kunde i fotografbiksen. Og så har han fået publiceret nogle af sine billeder i diverse magasiner, og lavet et interview med “The Phoblographer”.

Til de kommende spørgsmål omkring hvilket kamera, som han bruger kan jeg fortælle han bruger et Canon 5D Mark III, hvor han har disse objektiver: 50 mm 1.4/1.8, 28 mm 1.8 og et 85 mm 1.8. Men husk nu det er ikke kameraet, som laver disse fantastiske billeder. Det er fotografen bagved.

Du kan følge Benjamin Zank, og se flere billeder på hans facebook eller hjemmeside.

Men ellers er der ikke andet og nyde hans imponerende billeder.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*