fredag, januar 20, 2017
Forside » Fotoguides » Gendan slettede billeder og fotos på din mac
Gendan slettede billeder og fotos på din mac

Gendan slettede billeder og fotos på din mac

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Del dette:

Jeg har fået meget positiv respons på min guide til at gendanne slettede billeder og fotos på sin computer. Guiden har dog kun virket til computere med Windows, fordi programmet, Recuva, kun findes til Windows. Hvis du bruger Windows, kan du finde guiden her. Derfor har en del Mac brugere ikke kunne benytte guiden, når de har været uheldige og mistet deres billeder. Jeg er nu klar med en ny guide til Mac brugere, som kan bruge et helt nyt program til Mac, der kan gendanne slettede biller, eller andre mistede filer. Programmet koster desværre lidt penge, men det er godt givet ud, hvis man kan få sine billeder tilbage. Jeg har indgået en aftale med Disk Drill Pro, så man vil programmet til en fordelagtig pris (19 dollars). Derudover kan du også vælge nogle andre programmer, som du får med i pakken.

gendan slettede billeder til mac

Disk Drill Pro finder slettede filer på en mac

Disk Drill Pro: Gendan slettede billeder på en mac

Disk Drill Pro er et virkelig godt program, når man skal gendanne slettede billeder eller filer på sin mac. Det fungerer ligesom programmet Recuva. Man vælger sit USB stick eller anden harddisk i programmet, så vil den finde de slettede filer, og giver mulighed for at gendanne dem. Jeg gennemgår selvfølgelig disse trin, så du gør de helt korrekt. Du kan altid skrive en kommentar, hvis du har et spørgsmål eller der opstår en problem.

Guide: Find slettede billeder på mac

Jeg har lavet en lille test med mit USB. Jeg har lagt et billede af formatet JPG over på mit USB, og efterfølgende slettet det igen. Jeg har altså lavet samme scenario, som ofte sker for andre. De kommer til at slette deres billeder, og kan ikke få dem tilbage. Det er VIGTIGT du ikke foretager dig noget efter sletningen, da du vil formindske dine chancer for at finde de slettede billeder, hvis du ligger nye billeder eller andre filer over på dit USB. Så vil de nye filer nemlig overskrive de gamle filer, som vil være dine gamle billeder, der meget gerne skal gendannes.

Du downloader Disk Drill Pro, og følger installationen. Du indsætter derefter dit USB, så det vil blive vist i programmet.

find usb gendan billeder mac

Tryk “Recover” på dit USB

Som du kan se på det ovenstående billede har programmet fundet mit USB. Man skal nu trykke på “Recover”, så scanningen kan begynde. Efter noget tid vil programmet finde de gamle billeder. Disk Drill Pro fandt mit test billede, som du kan se på nedestående billede.

gendan slettet billede mac

Disk Drill Pro har fundet mit billede

Scanningen er nu færdig, og jeg kan gendanne billedet, som programmet har fundet. Jeg markerer billedet, og trykker på “Recover”, der er øverst til højre. Efter man har trykket vil man få mulighed for at vælge destinationen af billedet. Det er vigtigt man IKKE vælger sit USB, fordi det vil overskrive filerne. Jeg valgte mit skrivebord.

disk drill pro har gendannet billede mac

Disk Drill Pro har nu gendannet billedet

Nu er billedet bleve gendannet, og ligger nu på skrivebordet. Jeg håber du kan bruge denne guide.

Alexander Leo-Hansen


Jeg hedder Alexander Leo-Hansen, og elsker at fotografere i min fritid. Derudover driver jeg Alexanderleo.dk, hvor jeg skriver en masse fotoguides, fototips og en masse andet.

Del dette:

8 kommentarer

 1. Mange tak! Så fandt jeg mine gamle billeder 🙂

 2. Ved ikke om du stadig svarer, men har lige et spørgsmål inden jeg købet programmet.
  Jeg er kommet til at slette billernde inde på mit SD kort, hvor jeg bedte dem om at slette. Kan jeg godt bruge dette program selvom jeg med vilje slettede mine videoer og få dem tilbage igen? 🙂

 3. Hej Alexander
  Jeg har overført nogle billeder fra mit kamera til PC og opdager først, da jeg har slettet dem på kamera/Micro kortet , at der mangler nogen. Har prøvet dit program, men syntes ikke det virkede. Enten er de der ikke eller også gør jeg noget galt.
  Kan du hjælpe ?
  VH Astrid

 4. Nanna Løve Mark Hansen

  Kan man på en eller anden måde gøre det på iPad? Jeg sidder på Hawaii og er kommet til at slette over 300 billeder på mit sd kort. Og jeg ved ikke hvordan jeg kan få dem tilbage. Jeg kommer først hjem den 2. December. Er det for sent at hente dem der?

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*