torsdag, februar 22, 2018
Forside » Fototips

Fototips

Levende ild er et taknemmeligt motiv

Den overskrift er egentlig en sandhed med modifikationer, for på den ene side så er levende flammer altid dybt fascinerende at betragte, og på den anden side så er det noget af en kunst at indfange det magiske ved ilden i et foto. Flammer er både nemme og svære at fotografere De fleste kender fornemmelsen ved at sidde og stirre ... Læs mere »

3 gode råd til den nye fotograf

Så du vil gerne tjene penge på at tage billeder? Det er en svær branche, men det er ikke umuligt at starte sin egen virksomhed som fotograf. Et billede siger mere end tusind ord, siger de. Og det er der måske noget om. Der er intet, der kan fortælle lige så meget, som et vellykket fotografi. Et fotografi kan fortælle ... Læs mere »

Tips til at få bedre kvalitetsbilleder

At være fotograf kan i længden være dyrt, når man skal købe et godt kamera, gode redigeringsprogrammer og kvalitet linser til kameraet. Det kan derfor være svært at få råd til det hele, men det betyder nødvendigvis ikke, at ens billeder derved ikke er i ordentlig kvalitet. Læs med her, for at få nogle tips til, hvordan man får bedre ... Læs mere »

Tips til at få kunder som fotograf

Som fotograf kan det være altafgørende om man har kunder eller ej, og derved, om man kan blive ved med at fotografere. Selvom mange fotograferer ud fra deres hobby, er der også mange der gør det som et fuldtids- eller fritidsjobs, som så gør, at kunderne er essentielle. Dog kan det være svært at anskaffe sig kunder, hvis nu man ... Læs mere »

3 gode fotoråd til salg af din bil

biler

De fleste fotografer kan godt lide udtrykket ”Et godt foto fortæller mere end 1000 ord”, og det er netop derfor at gode billeder, kan øge dit salg markant. Nettet spiller også en stor rolle her, og netop fordi, at mange bilsalg starter med, at køberen viser interesse på nettet, er det vigtigt at de kan vise interesse i mere en ... Læs mere »

3 forskellige måder at fotografere på

fotografi

Som fotograf er der forskellige ting der inspirerer en. Der er forskellige motiver og designs som vækker fotografens opmærksomhed, da det er forskelligt fra den måde man fotograferer på, til hvordan ens fokus ligger fra fotograf til fotograf. Hvis man dog er nybegynder, amatør eller bare i tvivl, kan man her læse om 3 forskellige måder at fotografere på. Læs mere »

5 tips til bedre bil billeder

bil

Med nogle få enkle tricks, kan du gøre det meget lettere for dig selv, at få fremstillet nogle virkelig flotte billider af biler, uden nødvendigvis at skulle bruge særligt ekstraudstyr til mange penge. Dertil er der her 5 gode tips der næsten kun kræver lidt omtanke. Læs mere »

2 tips til hvordan man kan fotografere til forskellige events

bryllup

Som fotograf er det vigtigt at interagere med sine kunder, for at yde den bedste service, man nu kan. Her er det essentielt, at man forstår hinanden og kan arbejde sammen, så begge partner får sit udbytte af sagen. Men, som fotograf, kan det være svært at vide hvordan man skal fotografere til forskellige events, da forskellige events, har hvert ... Læs mere »

3 tips til at få de mest opsigtsvækkende billeder

seværdigheder

De billeder der vækker følelser frem i folk, er de opsigtsvækkende billeder. Her bliver modtageren fokuseret, og bevidst, om billedet, som også er med til at medføre, at de måske sent vil glemme dette fotografi. Mange fotografer har specielle budskaber med deres værker, og for at få så meget ud til modtagergruppen, kan man her følge med i tips, til ... Læs mere »

6 tips til at tage bedre billeder

fototips

Vi bruger billeder mere end nogensinde. Hvor det før i tiden var et større tiltag at tage et billede, er det i dag med diverse smartphones konstant en mulighed. At det er blevet så nemt, har for mange betydet, at kunsten ’det gode billede’ lidt er gået i glemmebogen. Det er en ærgerlig tendens. Vi har nemlig mange flere platforme, ... Læs mere »

Få fotograferingsudstyret på plads

Som en professionel fotograf er det vigtigt at have det rigtige udstyr, men overgangen til at blive professionel, kan komme til at koste dyrt, når det nye udstyr skal købes ind. Hvis du ved, at fotografering er noget du vil beskæftige dig med på et professionelt plan, så er det nemlig også investeringen værd at investere i ordentligt udstyr, men ... Læs mere »

2 tips til begynder fotografen

fototips

Efter at billeder og fotografering langsomt er blevet mere og mere populært gennem årene, er det også langt flere der gerne vil lære at tage et ordentligt billede, uden at betale penge for det. Til dette er der et par gode tips her, som enhver ny fotograf bør vide. Men uanset hvad så husk at fejl er til at lære ... Læs mere »

Tips der kan bruges som arbejdsfotograf

fotografering

I nutiden iscenesætter vi os og fortæller i stigende graf vores livshistorie gennem fotos, som deles på diverse sociale medier. Det har udviklet sig så meget gennem de sidste årti, at vi nu deler ud af vores liv og interesser visuelt. Det er derfor også godt at kunne bruge et kamera ordenligt i arbejdslivet, så man kan bruge dette som ... Læs mere »

3 fototips der garantere salg

maling

Hvis du står og skal sælge noget er det vigtigt du tænker meget over dine billeder. Husk at typisk dømmer køber kun produktet i de første 5 sekunder, som vedkomne kigger på billederne, og det er derfor vigtigt at du tænker meget over, hvad der er i fokus, hvilke farver og hvem du vil ud til. Læs mere »

Guide: Hvilken kamerataske skal jeg vælge?

lowepro kamerataske fototaske

Når man er på udkig efter sin første kamerataske, kan man hurtigt miste overblikket over de forskellige tasker, fordi udvalget er så stort. Man kan få tasker i forskellige prisklasser, størrelser, mærker og kvaliteter. Efter flere års erfaring som fotograf, har jeg haft flere forskellige fototasker, som passer til mit setup i forskellige funktioner. Jeg vil beskrive de forskellige steps i ... Læs mere »

Sådan optimerer du nemt billederne på dit website

Et langsomt website er aldrig godt – det kan vi vist hurtigt blive enige om. Hvis den besøgende skal sidde og vente på at siden indlæses, så giver det en dårlig brugeroplevelse, og vi risikerer endda at den besøgende forlader vores website. Én ting er at denne specifikke bruger forsvinder fra sitet. En anden ting er søgemaskineoptimerings-aspektet af det. Når ... Læs mere »

Den ultimative billedredigeringsprogram liste og guide

ultimativ lise med billedredigeringsprogram

Listen er udarbejdet af Mads Hangaard til facebooksiden Unge Video Redigerings Entusiaster og jeg vil vove at påstå er Danmarks største liste over billedredigeringsprogrammer. Der er en bred vifte af programmer, som opfylder mange forskellige behov. Dette er både i pris, hvilken ”sværhedsgrad” programmet er i og hvilken platform det er tilgængeligt for. Du vil kunne finde en kompatibilitets guide ... Læs mere »

5 gode gratis videoredigeringsprogrammer

gratis billedredigeringsprogrammer lightworks

Det kan være svært at finde det bedste videoredigeringsprogram, når man gerne vil redigere sine gamle eller nye videoklip. Nogle videoredigeringsprogrammer kan være meget svære at navigere rundt i, og andre har simpelthen ikke særlig mange funktioner. Man kan hurtigt “fare vild” i junglen, og komme til at downloade en masse forskellige redigeringsprogrammer, som man ikke får prøvet ordenligt, fordi ... Læs mere »

Få din gratis e-bog indeholdende 8 konkrete fototips

Jeg har skrevet en foto e-bog, der indeholder 8 fototips. Jeg er sikker på enhver fotograf kan gøre brug af disse simple tips. Derfor vil jeg meget gerne give dig denne e-bog helt gratis, fordi jeg selv manglede disse tips, da jeg købte mit første kamera, og skulle lære de forskellige ting ved et kamera. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen, ... Læs mere »